Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Θρίλερ στην Κρήτη: Από άλλο όχημα πυροβολήθηκε ο 29χρονος που εντοπίστηκε με τραύμα το κεφάλι

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον πυροβολισμό 29χρονου στο Ηράκλειο, καθώς οι Αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός άνδρα, με τα ευρήματα να δείχνουν πως ο νεαρός άνδρας πυροβολήθηκε από άλλο όχημα!

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο νεαρός αρχικά είχε θεωρηθεί θύμα τροχαίου. Ωστόσο, στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί από σφαίρα πιστολιού μικρού διαμετρήματος. Αξιοποιώντας κάμερες ασφαλείας, αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο από το οποίο προήλθε ο πυροβολισμός και τα ξημερώματα προέβησαν στην προσαγωγή του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στην ΕΡΤ, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το αυτοκίνητο του θύματος να ακολουθείται από ένα δεύτερο, λίγο έξω από τις Μοίρες, με κατεύθυνση το Ηράκλειο.

Τα δύο αυτοκίνητα κάποια στιγμή σταματούν και οι οδηγοί τους βγαίνουν από αυτά και φαίνονται να διαπληκτίζονται. Στην συνέχεια το δεύτερο Ι.Χ. πραγματοποιεί αναστροφή, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος το ακολουθεί και το προσπερνά. Κάποια στιγμή ωστόσο το αυτοκίνητο του δράστη επιταχύνει και κινείται παράλληλα με αυτό του θύματος,το οποίο ξαφνικά εκτρέπεται και ακινητοποιείται εκτός δρόμου. Είναι ακριβώς η στιγμή που θύμα δέχτηκε τον πυροβολισμό.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου έχουν ήδη προσάγει από τα ξημερώματα και ανακρίνουν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου από το οποίο ρίχθηκε ο πυροβολισμός.

Υπενθυμίζουμε πως η υπόθεση αρχικά είχε θεωρηθεί τροχαίο, αλλά η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο τραυματίας έδειξε βολίδα μικρού διαμετρήματος σφηνωμένη στο κρανίο του, σε σημείο μάλιστα όπου η αφαίρεση της να χαρακτηρίζεται επικίνδυνη.

Ο 29χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.


Ροή ειδήσεων

Advertisement