Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Γεωργία Ντάτσικα στο Σκαγιοπούλειο  

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Για τη λειτουργία και τις δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώθηκε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, «Μπροστά για Όλους», Γεωργία Ντάτσικα, κατά την επίσκεψη της στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού και Νέων Αχαϊας, στο Σκαγιοπούλειο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Κέντρου, Νίκος Σταθακόπουλος. ενημέρωσε την κυρία Γεωργία Ντάτσικα για το έργο που παρέχεται από τις δομές του, ενώ την ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του Σκαγιοπουλείου, δίνοντας τη δυνατότητα στην υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο να συνομιλήσει με κοινωνικούς λειτουργούς και εργαζόμενους.

Επιπλέον, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα  ενημερώθηκε και για την υπό εξέλιξη αποϊδρυματοποίηση, καθώς το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι ένα από τα δύο που επιλέχθηκαν πανελλαδικά, σε πρώτη φάση, για την υλοποίηση του σχετικού προγράμματος.  

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι η έλλειψη προσωπικού, την ίδια ώρα που επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό έργο στις πέντε δομές του, σε Πάτρα, Πύργο, Αίγιο και Λεχαινά, όπου φιλοξενούνται αντίστοιχα αγόρια, κορίτσια, ηλικιωμένοι και ΑμεΑ.

Από την πλευρά της, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα επεσήμανε στον κ. Νίκο Σταθακόπουλο ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης του έργου των δομών του Κέντρου.                  

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement