Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γεωργία Ντάτσικα: «Είμαι ο δικός τους άνθρωπος»

Published

on

Συνέντευξη στον Διονύσιο Ζακυνθινό

 «Σε κάθε εκλογική μάχη μπαίνω με την πεποίθηση της νίκης», τονίζει σε συνέντευξη της στη «Γ» η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, «Μπροστά για όλους», Γεωργία Ντάτσικα, υπογραμμίζοντας: Ασφαλώς δεν θεωρώ ποτέ τίποτα δεδομένο, παλεύω μέχρι και την τελευταία στιγμή για να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Πάντως, η ίδια εμφανίζεται ικανοποιημένη από τη αποδοχή των Αχαιών στο πρόσωπο της, εξηγώντας: «Δεν θεωρώ τυχαίο ότι με αποκαλούν με το μικρό μου όνομα. Είμαι η Γεωργία, η δική τους Γεωργία».

 Ερ. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις περιφερειακές εκλογές, είστε ικανοποιημένη από την προεκλογική σας εκστρατεία;

Θα σας έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένη, αν και εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Εκείνο που με χαροποιεί και με γεμίζει ικανοποίηση στις περιοδείες μου είναι η έμπρακτη εκτίμηση των συμπολιτών μου στο πρόσωπο μου, την οποία εισπράττω καθημερινά. Δεν θεωρώ τυχαίο ότι με αποκαλούν με το μικρό μου όνομα. Είμαι η Γεωργία, η δική τους Γεωργία. Ξέρουν ότι μπορούν να απευθυνθούν σε μένα και να μου ζητήσουν τη βοήθεια μου σε οποιοδήποτε πρόβλημα τούς απασχολεί. Είμαι ο δικός τους άνθρωπος, πορεύομαι μαζί τους, αντλώ δύναμη από αυτούς και τους την επιστρέφω μέσα από την προσφορά μου και την διάθεση για δημιουργία και ανάπτυξη. Και επειδή ακριβώς ξέρουν ότι είμαι μια από αυτές/αυτούς, αγωνίστρια στης ζωής, στην οποία τίποτα δεν μου χαρίστηκε.

Ερ. Και τώρα επανήλθατε, θέτοντας υποψηφιότητα με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη…

Ναι, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με την παράταξη του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, αφενός διότι με συνδέουν μαζί του κοινές ιδεολογικές και πολιτικές καταβολές, αφετέρου γιατί επιθυμώ να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στη συνέχιση του σημαντικού έργου που επιτελεί στην Περιφέρεια μας, και ειδικότερα στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Εκτός αυτού, τη συμμετοχή μου στις περιφερειακές εκλογές την προσεγγίζω και ως απόδειξη της διάθεσης μου να προσφέρω στους συμπολίτες μου, στην προκειμένη περίπτωση και ως περιφερειακή σύμβουλος, εάν κι εφόσον με τιμήσουν με την ψήφο τους.

Ερ. Θα τα καταφέρετε; Τί λέτε;  

Σε κάθε εκλογική μάχη μπαίνω με την πεποίθηση της νίκης. Ασφαλώς δεν θεωρώ ποτέ τίποτα δεδομένο, παλεύω μέχρι και την τελευταία στιγμή για να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όμως ο σκοπός μου είναι πάντα η νίκη, η οποία όταν επιτυγχάνεται είναι και η νίκη όλων αυτών που με αγάπη με στηρίζουν έμπρακτα

 Ερ. Τι πιστεύετε ότι θα πρέπει να αξιολογήσει ένας ψηφοφόρος στην Γεωργία Ντάτσικα στην μέχρι τώρα πορεία της λίγο πριν την κάλπη και γιατί να την ψηφίσει;

Να με κρίνει αυστηρά, αλλά δίκαια, για την έως τώρα διαδρομή μου, η οποία, με τα όποια λάθη της και τις όποιες παραλείψεις της, διακρίνεται όμως για την ανιδιοτελή προσφορά μου στους συμπολίτες μου.  Ο σταυρός προτίμησης τους είναι η δύναμη μου, είναι η δύναμή τους για να πάει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μπροστά για όλους. Πάνω από χρώματα, κόμματα και πολιτικές αγκυλώσεις πορευόμαστε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο. Η επιτυχία η δική μου, θα είναι και επιτυχία δική τους, για να στέκομαι με σεβασμό και αξιοπρέπεια δίπλα τους. Έχοντας ήδη διανύσει μια πορεία στα κοινά, ουδέποτε λειτούργησα σαν επαγγελματίας πολιτικός. Διότι, απλούστατα, δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός.

Ερ. Τι θα λέγατε σε έναν νέο ψηφοφόρο που ψηφίζει για πρώτη φορά για το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Δυτική Ελλάδα Μπροστά, για όλους» και την υποψηφιότητά σας;

Πρώτα και πάνω από όλα, θα του έλεγα να πάει στις κάλπες και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Και θα επαναλάβω ότι το ζητούμενο είναι να κρίνει αυστηρά, αλλά δίκαια, το έργο της περιφερειακής αρχής αλλά και τη δική μου διαδρομή. Εάν το κάνει, δεν έχω καμία αμφιβολία για την κρίση του στην κάλπη και για το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement