Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην πρώτη γραμμή τα ιδρυτικά μέλη-Στο ψηφοδέλτιο του σπιράλ έξι ακόμη στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου της παράταξης

Published

on

Στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων Πέτρου Ψωμά και στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θα είναι έξι ακόμα στελέχη της δημοτικής παράταξης σπιράλ.

Και οι έξι – εκ των ιδρυτικών μελών της παράταξης – έχουν συνταχθεί από την πρώτη στιγμή με το όραμα του σπιράλ για την Πάτρα των επόμενων δεκαετιών, αποτελώντας μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του συνδυασμού για την διετία 2022-2023 και επικεφαλής ομάδων εργασίας της παράταξης.

Υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του σπιράλ στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα είναι: η έμπορος Μαρία Γούβη, η οποία πιστεύει πως με το σπιράλ «η Πάτρα στοχεύει ψηλά και της αξίζει», ο μαθηματικός Ανδρέας Κοσμάτος για «μια πόλη για τους νέους της», ο επίσης εκπαιδευτικός Δημήτρης Κουνιάκης ώστε η Πάτρα να καταστεί «μια βιώσιμη και φιλόξενη πόλη», ο δικηγόρος Φώτης Λουριδάς για να γίνει «η Πάτρα κέντρο διοικητικής, αναπτυξιακής και τουριστικής αναφοράς», η εκπαιδευτικός και εικαστικός Εύη Μαμίδη, η οποία επιθυμεί μια «φιλόξενη, καθαρή, σύγχρονη και αισθητικά άρτια πόλη» και η δημοσιογράφος Μαρία Μπέλμπα, η οποία θέλει «η Πάτρα να αποκτήσει τη χαμένη της αίγλη, ως Μητρόπολη του Νότου».

ΟΙ ΕΞΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

  1. Γούβη Μαρία του Δημητρίου

«Με δημοτική αρχή το σπιράλ, η άνθιση της πόλης μας σε κάθε τομέα, είναι αυτονόητη και απαραίτητη! Ο Πέτρος Ψωμάς με την πολύπλευρη προσωπικότητά του, εμπνέει συνεργάτες και δημότες και αναδεικνύει μοναδικά όλα τα υγιή χαρακτηριστικά ενός άξιου Δημάρχου!»

  1. Κοσμάτος Ανδρέας του Παύλου

«Το σπιράλ είναι η μόνη δημοτική παράταξη με την οποία συμμεριζόμαστε ένα κοινό όραμα και που έχει τη δυνατότητα και τη θέληση να το κάνει πραγματικότητα. Κάθε παράταξη για να πετύχει χρειάζεται εμάς, τους ενεργούς πολίτες που ενδιαφέρονται. Εμείς πρέπει να συνδράμουμε στην προσπάθεια για την πόλη που θα κληρονομήσουν τα παιδιά μας. Στο σπιράλ το «εμείς» αποκτά δύναμη!»

  1. Κουνιάκης Δημήτριος του Αθανασίου

«Συμμετέχω γιατί έχω μάθει να αγωνίζομαι για τα όνειρα τα δικά μου αλλά και των παιδιών μου. Σπιράλ, γιατί κουραστήκαμε από διοικήσεις και δημάρχους που έχουν τα κόμματα και τις κομματικές ιδεολογίες πάνω από την πόλη και τους πολίτες της. Γιατί το σπιράλ είναι μια μάχιμη ομάδα ενεργών πολιτών και όχι πολιτικών».

  1. Λουριδάς Φώτης του Άγγελου

«Το όνειρό μου για τη Πάτρα είναι αυτή να αποκτήσει τον μητροπολιτικό χαρακτήρα που της αξίζει. Στο σπιράλ είμαι ιδρυτικό μέλος γιατί πιστεύω ότι είναι η μόνη σύγχρονη πολιτική παράταξη που μπορεί σήμερα κιόλας να εφαρμόσει μια πολιτική αυτοδιοίκησης που θα χρειαζόταν δεκαετίες να εφαρμοστεί με την υφιστάμενη δομή των πολιτικών κομμάτων».

  1. Μαμίδη Ευαγγελία του Αναστασίου

«Μεγάλωσα σε μια παλιά γειτονία της πόλης μας και αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να την αγαπήσω και ακόμα περισσότερο να αγαπήσω την ιστορία της. Ο λόγος που συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές είναι γιατί θα ήθελα να τιμήσω αυτή την ιστορία και να παλέψω για να παραμείνει ζωντανή. Επιλέγω το σπιράλ γιατί υπάρχει κοινό όραμα, κοινή αισθητική και εμπνευσμένα δημιουργικά πρόσωπα».

  1. Μπέλμπα Μαρία του Σωτηρίου

«Το σπιράλ, αποτελεί εκείνη την ομάδα ανθρώπων, που έχουν ενώσει τους κύκλους τους με τον επικεφαλής μας, Πέτρο Ψωμά, με ένα κοινό όραμα και στόχο: την Πάτρα των ονείρων μας, την Πάτρα του αύριο όπως αξίζει στα παιδιά μας, μια πόλη αντάξια της ιστορίας της. Μέσα από τον ορθό και εμπεριστατωμένο σχεδιασμό, τη συνεργασία, τη συλλογική προσπάθεια και την ομαδικότητα, η Πάτρα μπορεί να αποκτήσει τη χαμένη της αίγλη, ως Μητρόπολη του Νότου!».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement