Connect with us

Παναχαϊκή

Πρώτο ξεμούδιασμα-Η Παναχαϊκή αύριο θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Αχαϊκή

Published

on

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το πρώτο από τα πολλά φιλικά παιχνίδια θα δώσει αύριο η Παναχαϊκή με αντίπαλο τη γείτονα Αχαϊκή, αγώνας που θα έχει χαρακτήρα προπονητικό και φυσικά χωρίς την παρουσία του φίλαθλου κόσμου.

Σε αυτό τον αγώνα το τεχνικό δίδυμο των Φραντσιόζα και Κωνσταντακόπουλου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα δίνοντας έτσι το δικαίωμα στους εαυτούς τους, να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της κοκκινόμαυρης ομάδας δύο εβδομάδες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Αφότου ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι παίκτες θα ανεβάσουν κι άλλο ρυθμούς, περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλο, που επίσης είναι στα… μέτρα της Αχαϊκής κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Πανμοβριακό Ριόλου, παιχνίδι που θα γίνει στις 30 Αυγούστου και παρουσία των φίλων της ομάδας. Στην ουσία σε αυτό το ματς θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του ρόστερ που θα είναι πλήρες και επίσημο.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ

Έπειτα θα ακολουθήσουν οι εκτός έδρας φιλικές αναμετρήσεις με δυνατούς αντιπάλους όπως είναι η Καλλιθέα (2/9) και ο Ιωνικός (6/9) αντίστοιχα. Εκεί θα βγουν περισσότερα συμπεράσματα, καθώς οι αντίπαλοι είναι ομάδες τις οποίες θα βρει στο… διάβα της η Παναχαϊκή όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΔΕΛΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ

Τελικά το “deal” ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές Μάικλ Δέλλιο και Δημήτρη Τουλγαρίδη με την Παναχαϊκή δεν προχώρησε με αποτέλεσμα οι παίκτες να αποχωρήσουν από την κοκκινόμαυρη ομάδα.

Οι δύο πλευρές εντέλει δεν ήρθαν σε συμφωνία και έτσι οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

 

Κλείνει και ο Κ. Αποστολόπουλος

Στα κοκκινόμαυρα αναμένεται να ντυθεί και ο Κώστας Αποστολόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες της “Γ”, ο οποίος χθες πέρασε το… κατώφλι της ΠΑΕ Παναχαϊκή, προκειμένου να ολοκληρώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στον Αιολικό Μυτιλήνης, ενώ φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής επί εποχής Συμμαχίας.

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Δοκιμαστικά για Κ15, Κ17 και Κ19

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη διεξαγωγή δοκιμαστικών για ποδοσφαιριστές, που έχουν γεννηθεί από το 2005 έως και το 2010, για τη στελέχωση των ομάδων Κ15, Κ17 και Κ19.

Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά (χορτάρι) και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στις 1 και 2/9/2023 για ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2005-2006-2007.

Στις 4 και 5/9/2023 για ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2008-2009-2010.

Πρόγραμμα Δοκιμαστικών

– 1/9/2023: Ώρα προσέλευσης: 18:30

– 2/9/2023: Ώρα προσέλευσης: 8:00

– 4/9/2023: Ώρα προσέλευσης: 18:30

– 5/9/2023: Ώρα προσέλευσης: 18:30.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Τετάρτη 30/8/2023, επικοινωνώντας τηλεφωνικά μέσω των παρακάτω αριθμών: 6976974165 Βίκυ Ματίκα, 6947430580 Δημήτριος Κατριμπούζας.

Απαραίτητα έγγραφα

Οι αθλητές που θα προσέλθουν στα δοκιμαστικά θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν στην κατοχή τους τα εξής έγγραφα:

– Έγγραφο της ομάδας που αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής, περί σύμφωνης γνώμης για τη συμμετοχή του.

– Υπεύθυνη δήλωση γονέα/κηδεμόνα, περί έγκρισής του για τη συμμετοχή στη διαδικασία.

– Κάρτα Υγείας Αθλητή σε ισχύ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement