Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνάντηση του βουλευτή Σ. Τσιρώνη με τον Αστυνομικο Διευθυντή Θ. Τσάτσαρη

Published

on

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Αχαΐας του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, Σπυρίδωνος Τσιρώνη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Ταξίαρχο Θεόδωρο Τσάτσαρη.

Ο κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών του τμήματος εκδόσεων ταυτοτήτων και η αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών. 

Ο κ.Τσάτσαρης άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις του κ.Τσιρώνη και ήδη έχει λάβει μέτρα, παρά τις αυξημένες ανάγκες της  υπηρεσίας. Πιο συγκεκριμένα, για να αποφευχθούν οι τεράστιες ουρές αναμονής οι πολίτες θα εξυπηρετούνται πλέον με ραντεβού, ενώ επιπλέον προστέθηκαν υπάλληλοι ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των πολιτών που μπορούν ναεξυπηρετηθούν.

Επιπλέον, συζητήθηκαν και άλλα προβλήματα της τοπικής αστυνομίας και ο κ.Τσιρώνης δήλωσε διαθεσιμότητά να συνδράμει στο έργο της και διαβεβαίωσε για την στήριξη της ΝΙΚΗΣ στους αστυνομικούς. Άλλωστε, όπως και προεκλογικά τόνισε η ΝΙΚΗ, η καλλιέργεια του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών είναι στις προτεραιότητες του Κινήματος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement