Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: “Θρίλερ” σε βαγόνι του προαστιακού

Published

on

Πανικός το απόγευμα της Δευτέρας στον προαστιακό, όταν ένας άνδρας μαζί με δύο άλλους αποπειράθηκαν να ληστέψουν έναν 14χρονο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ληστείας, κατοχή ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απειλή και εξύβριση. Παράλληλα, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών».

Όλα ξεκίνησαν στην περιοχή του Καστελοκάμπου όταν ο άνδρας προσέγγισε τον 14χρονο και με την άσκηση σωματικής βίας, αποπειράθηκε να του αφαιρέσει πέντε ευρώ. Ο ανήλικος τράπηκε σε φυγή πεζός και επιβιβάστηκε σε συρμό τραίνου, όπου τον ακολούθησαν ο κατηγορούμενος και οι δυο συνεργοί του, οι οποίοι όταν αποβιβάστηκαν στο γήπεδο της Παναχαϊκής, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, όπου συνελήφθησαν. Θα πρέπει να τονιστεί πως τόσο ο ανήλικος όσο και οι δράστες είχαν επιβιβαστεί στο τελευταίο βαγόνι της αμαξοστοιχίας, ενώ άλλοι επιβάτες είχαν καταλάβει τι συνέβαινε και προστάτευσαν τον ανήλικο. Παράλληλα ένας άνδρας είχε ήδη ειδοποιήσει την ΕΛ.ΑΣ. και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ περίμεναν στις στάσεις του συρμού. Κατά την προσαγωγή τους οι κατηγορούμενοι πέταξαν μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ο συλληφθείς για απόπειρα ληστείας, κατηγορείται ότι εξύβριζε και απειλούσε τους αστυνομικούς. Οι δράστες οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω.

Ροή ειδήσεων

Advertisement