Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα – Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Published

on

Μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας προβλέπεται για σήμερα , για την Πάτρα, ενώ θα περιοριστούν και οι άνεμοι.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη η θερμοκρασία θα φθάσει τους 37 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ. Από το απόγευμα αναμένεται να συννεφιάσει.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα εμφανιστεί άστατος με πιθανή βροχή τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου και την θερμοκρασία να φθάνει μέχρι 35-26 βαθμούς.

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας όμβρους ή καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα. Περισσότερα φαινόμενα αναμένονται στα δυτικά και βόρεια. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Υψηλή και κατά τόπους πολύ υψηλή θα είναι η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 34 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 36-38, στην Ήπειρο από 18 έως 37 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 19 έως 37-39, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 37-39 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 34-36 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 22 έως 33-34 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 37-39 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ, με εξαίρεση τα νότια πελάγη όπου θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 5 μποφόρ.. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement