Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

O Δημήτρης Μπαρμπούνης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας

Published

on

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας πραγματοποίησε σήμερα το πρωΐ, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην περιοχή των Καλαβρύτων, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Ο Δημήτρης Μπαρμπούνης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου και να πληροφορηθεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό, ενώ κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη μικροβιολογικού εργαστηρίου, για τις αρχικές εξετάσεις των ασθενών.

Να σημειωθεί πως το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας καλύπτει τις ανάγκες 3.000 κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, που την θερινή περίοδο ξεπερνούν τις 10.000.

“Το Κέντρο Υγείας αποτελεί πολύτιμο καταφύγιο για τον πάσχοντα της περιοχής, για τον ηλικιωμένο που δεν θα ταλαιπωρηθεί διανύοντας χιλιόμετρα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του και θα πρέπει να έχει την απόλυτη στήριξή μας”, σημείωσε σε δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Τονίζοντας παράλληλα πως “στις άμεσες προτεραιότητες του Νεκτάριου Φαρμάκη και της περιφερειακής αρχής είναι η ενίσχυση του τομέα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, που αποτελεί και τον κύριο μοχλό για την εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΥ”.
Δημήτριος

Ροή ειδήσεων

Advertisement