Connect with us

Lifestyle

Ντύθηκε γαμπρός ο Γιάννης Καψάλης – Παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη Ζίτσα Ιωαννίνων

Published

on

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Γιώτα παντρεύτηκε την Κυριακή 3/9 ο Γιάννης Καψάλης.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής αν και έχει παντρευτεί εδώ και αρκετά χρόνια με πολιτικό γάμο πραγματοποίησε στη Ζίτσα Ιωαννίνων απ’ όπου κατάγεται και θρησκευτικό.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Γιάννης Καψάλης μαζί με την σύζυγό του έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Στο μυστήριο έδωσαν το «παρών» αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού και παρακάτω σας παραθέτουμε κάποια στιγμιότυπα από τον γάμο τους… τα οποία ανέβασαν οι ίδιοι στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

Να σημειωθεί ότι μετά τον γάμο ακολούθησε η βάφτιση του μικρού τους γιου.

Συγκίνηση στη βάφτιση

Ο Γιάννης Καψάλης επίσης είχε μιλήσει στο gossip-tv με συγκίνηση και για την ανάγκη του να πάρει ο μικρός του γιος το όνομα του πατέρα του Σταύρου Καψάλη ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους κλαρινίστες της χώρας μας και έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

«Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Σταύρος Καψάλης! Αυτή η στιγμή είναι πολύ συγκινητική και τιμητική γιατί τον έχω χάσει εδώ και τεσσεράμισι χρόνια. Το ότι ο γιος μου θα πάρει το όνομά του, είναι λίγο ευχάριστο μέσα σε αυτό που έχει γίνει», είχε τονίσει στο gossip-tv ο Γιάννης Καψάλης.

Με πληροφορίες από fthis.gr και gossiptv.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement