Connect with us

Αθλητισμός

ΠΑΕ Παναχαϊκή: Έλαβε και πιστοποιητικό συμμετοχής και παίζει στην Σούπερ Λίγκα 2

Published

on

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, «άναψε πράσινο» στην Παναχαϊκή και θα λάβει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Super League2, καθώς πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΕΑ, αναφέρει: «Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της Super League 2: ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ». Παράλληλα, η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι έλαβε σήμερα (σ.σ. χθες), από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, το Πιστοποιητικό Συμμετοχής για το Πρωτάθλημα της Super League 2, για τη σαιζόν 2023-24. Η Παναχαϊκή είχε καταθέσει εδώ και αρκετές ημέρες πλήρη φάκελο στην Ε.Ε.Α έχοντας προηγουμένως τακτοποιήσει όλες τις υποθέσεις που είχε σε εκκρεμότητα».

ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΜΕ ΙΩΝΙΚΟ

Κι επίσημα το φιλικό παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ιωνικό ματαιώθηκε, με την ΠΑΕ να το γνωστοποιεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη ματαίωση του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Ιωνικό, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα».

ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΑΜ ΜΠΕΡΝΣ

Και τυπικά παρελθόν αποτελεί για την Παναχαϊκή ο ποδοσφαιριστής Σαμ Μπερνς με την ΠΑΕ, να το ανακοινώνει κι επίσημα: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Sam Burns καθώς προσωπικοί οικογενειακοί λόγοι υποχρεώνουν τον παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του. Παράλληλα, του εύχεται καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της καριέρας του».

Ροή ειδήσεων

Advertisement