Connect with us

Παναχαϊκή

Καλή προσθήκη για τα σημερινά δεδομένα

Published

on

Η Παναχαϊκή απέκτησε τον 23χρονο Αργεντινοελβετό μέσο Ματίας Μαρτίνεθ
Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Την τέταρτη κατά σειρά μεταγραφή της προχώρησε χθες η Παναχαϊκή (προηγήθηκαν αυτές των Γρηγορόπουλου, Κούτσια, Καραγιάννη) ανακοινώνοντας αυτή τη φορά τον 23χρονο μέσο Ματίας Μαρτίνεθ.
Για τα δεδομένα που έχει τώρα η Παναχαϊκή θεωρείται καλή προσθήκη, μιας και πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Ελλάδας ΒερόναU19, με τελευταίο του σταθμό, την Ηγουμενίτσα και τον Θεσπρωτό, όπου την περσινή χρονιά έπαιξε σε 29 παιχνίδια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2.

Μέχρι στιγμής η ΠΑΕ έχει ανακοινώσει δεκατέσσερις προσθήκες και μέσα στις επόμενες ώρες φυσικά είναι να ανακοινώσει κι’ άλλες
ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ…
Κι αν μη τι άλλο άνθρωποι που τον έζησαν αγωνιζόμενο στην Ηγουμενίτσα με τη φανέλα του Θεσπρωτού, κάνουν λόγο για ποδοσφαιριστή, που ξέρει μπάλα και μπορεί να σταθεί τόσο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά και στον χώρο της άμυνας.
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Matias Martinez. Ο 23χρονος (γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 2000) κατέχει διπλή υπηκοότητα (Αργεντινός-Ελβετός) και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομών της ελβετικής FC Lancy ενώ ακολούθησαν αυτά των Etoile Courage FC, Meyrin FC και Signal FC. Το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στην Ιταλία για χάρη της Hellas Verona U19, με την οποία αγωνίστηκε σε 9 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Το χειμώνα του 2020 αποχώρησε από τον ιταλικό σύλλογο επιστρέφοντας στην Ελβετία και την Nyonnais, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους ήρθε η σειρά της Sion να τον κάνει δικό της. Τον Ιανουάριο του 2022, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την FC Paradiso, μετακόμισε στη χώρα μας για την ομάδα του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας με τον οποίο αγωνίστηκε σε 29 αγώνες στη Super League 2 και 1 αγώνα στο Κύπελλο Ελλάδος. Matias, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!».
ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Εργομετρικά τεστ και μετρήσεις περιελάμβανε η χθεσινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Παράλληλα οι κοκκινόμαυροι συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement