Connect with us

Παναχαϊκή

Πάει για νέες μεταγραφές

Published

on

 

Η Παναχαϊκή προτίθεται να ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες πέντε παίκτες – Ορίστηκε ο αγώνας με τον Αχαρναϊκό

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα (ξεκίνησε στις 11/8) η Παναχαϊκή έχει καταφέρει να κάνει αρκετά πράγματα και να φαίνεται στα μάτια των φιλάθλων της, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2, ότι έχει κάνει πολλά, από ό,τι υπολόγιζαν, όταν η ΠΑΕ ετοιμαζόταν.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα εκτός της οργάνωσης, κατάφερε να κάνει 15 μεταγραφές ποδοσφαιριστών και εκεί που είχε μόλις τέσσερις παίκτες (Ζούκα, Αντωνιάδης, Μικές, Λιοφάγος) στο δυναμικό της, έφτασε μάνι μάνι τους δέκα εννέα. Ανάμεσά τους και η ανανέωση συμβολαίου του Ανδρέα Κολοβούρη.

«ΠΟΝΑ» ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙ

Όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα μείνει σε αυτό τον αριθμό παικτών, αλλά τις επόμενες ημέρες θα εμπλουτίσει κι άλλο το ρόστερ, ενόψει του νέου πρωταθλήματος, καθώς θα προβεί σε 4 ή 5 αποκτήσεις παικτών. Με τα όσα έχουν φανεί από τα δύο φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η Παναχαϊκή στην Πάτρα με Αχαϊκή και Πανμοβριακό Ριόλου και το τρίτο με την Καλλιθέα εκτός έδρας, χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση κι εκεί που «πονά» είναι σε θέσεις-κλειδί. Αφενός σε αυτή του κεντρικού αμυντικού, που θα πλαισιώσει τον Νάστο, σε αυτή της μεσαίας γραμμής, ο οποίος παίκτης θα είναι δίπλα από τον Μαρτίνεθ και φυσικά στη γραμμή «κρούσης» και δίπλα στον Πατρινό ως παρτενέρ ένας ακόμη επιθετικός.

ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Εάν και εφόσον καταφέρει και αποκτήσει παίκτες, με τα οικονομικά πάντα δεδομένα της ΠΑΕ κι όπως οι ίδιοι το έχουν αναφέρει πολλάκις, τότε μπορεί με σκληρή δουλειά να καταφέρει να περισώσει ό,τι μπορεί στην δύσκολη κατηγορία της Σούπερ Λίγκα 2. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά σε άνοδο -με τίποτα- αλλά με τα όσα συμβαίνουν πάντα και σε άλλες ομάδες οι κοκκινόμαυροι θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΣΤΙΣ 16:00 ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Η διοργανώτρια αρχή ΕΠΟ όρισε τους αγώνες της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με την Παναχαϊκή να παίζει στις 13 Σεπτεμβρίου και 16:00 με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι. Όπως φαίνεται, το μεγαλύτερο μέρος των παιχνιδιών, θα διεξαχθεί την συγκεκριμένη μέρα, ενώ θα γίνουν και δύο αναμετρήσεις στις 17 του ίδιου μήνα. Αντίθετα, ο αγώνας ΟΦ Ιεράπετρας-Καμπανιακός ματαιώθηκε, καθώς ο σύλλογος από την Ιεράπετρα δήλωσε αδυναμία, με αποτέλεσμα η φιλοξενούμενη ομάδα να παίρνει την πρόκριση άνευ αγώνα. Τέλος, όπως προέκυψε από την κλήρωση, στην τέταρτη φάση της διοργάνωσης έχουν προκριθεί άνευ αγώνα, οι Διαγόρας, Μικρασιατικός, Πιερικός, Αλμωπός Αριδαίας, Καλαμάτα και ΑΕΛ. Οι αγώνες της τρίτης φάσης θα είναι μονοί, στην έδρα των ομάδων που κληρώθηκαν πρώτες, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει η διαδικασία της παράτασης και αν χρειαστεί των πέναλτι. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: 3η φάση: 13/09/2023, 15:00: Πανθρακικός-Εθνικός ΟΦΠΦ. 16:00: Ζάκυνθος-Νίκη Βόλου, Απόλλων Παραλιμνίου-ΠΟ Αλεξανδρούπολης, Μακεδονικός-Αιγάλεω, Κοζάνη ΦΣ-Ηρακλής, Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού-Γιούχτας, ΑΟ Χανιώτης-Τηλυκράτης, Παναργειακός-Παμβουπρασιακός, Ιωνικός-Καλλιθέα, Αχαρναϊκός-Παναχαϊκή. 17/09/2023, 16:00: Χανιά-Απόλλων Πόντου. 17/09/2023, 16:00: Αιολικός-Αναγέννηση Καρδίτσας. *ΟΦ Ιεράπετρας-Καμπανιακός ματαιώθηκε.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ19

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Κ19 αλλά και οι δοκιμές νέων παικτών υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κατριμπούζα. Οι κοκκινόμαυροι μάλιστα σήμερα (18:00) θα φιλοξενηθούν στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι στα Προσφυγικά από το Πάτραι. Ο Δημήτρης Κατριμπούζας αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα έτσι ώστε η Κ19 να είναι πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος των υποδομών.

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τον ΟΦ Ιεράπετρας. Με σχετικό έγγραφο προς τη διοργανώτρια επιβεβαιώθηκε το… μοιραίο της οριστικής απόσυρσής της από την Super League 2. Αξίζει να σημειωθεί ότι την προσεχή Δευτέρα έχει προγραμματιστεί Διοικητικό Συμβούλιο για τον καταρτισμό των ομίλων, ενώ θα γίνει και η κλήρωση. Εκεί θα φανεί κατά πόσο θα πιάσουν οι ενέργειες του ΑΟ Υπάτου που θέλει να αντικαταστήσει τους Κρητικούς.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement