Connect with us

Lifestyle

Βασίλης Καρράς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή

Published

on

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Βασίλης Καρράς. Ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και μάλιστα πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία, καθώς λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Αν και το καλοκαίρι, κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πίστες κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού προέχει η αντιμετώπιση της ασθένειάς του.

«Δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό ψυχολογικό στήριγμα αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους. Αυτό που θέλω να πω γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί», ανέφερε αρχικά στην «Super Κατερίνα» ο Χάρης Λεμπιδάκης, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή σήμερα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «α;υτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του. Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τη φαρμακευτική αγωγή που κάνει συνέχεια και κάνει θεραπείες. Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά».

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Νοεμβρίου 2022, ο τραγουδιστής χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Έκτοτε παρακολουθείται από τους γιατρούς και κάνει θεραπείες. Το καλοκαίρι κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν το πρόβλημα υγείας του και ο ίδιος έπεσε θύμα απάτης.

Για να προωθήσουν προϊόν αδυνατίσματος οργάνωσαν στο Facebook μια απάτη. Δόλωμα εν αγνοία του ο Βασίλης Καρράς.

Οι δράστες, πήραν μια φωτογραφία του τραγουδιστή και έκαναν μοντάζ. Έβαλαν στα χέρια του ένα προϊόν αδυνατίσματος και έγραψαν από κάτω ότι αυτό κάνει θαύματα σε χρόνο ρεκόρ. Ο Βασίλης Καρράς ενημερώθηκε και μέσω του δικηγόρου του έστειλε μήνυμα, για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Έτσι, κατέθεσε μήνυση σε σελίδα του Facebook που χρησιμοποίησε παράνομα το όνομα του και τις ψεύτικες φωτογραφίες.

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο!» δήλωσε ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κωτσόπουλου, καθώς η εν λόγω εταιρεία εκμεταλλευόμενη το πρόβλημα υγείας του, έφτασε στο σημείο να αλλοιώσει φωτογραφία του, ώστε να παροτρύνει τον κόσμο να αγοράσει το εν λόγω σκεύασμα που υπόσχεται αδυνάτισμα.

Αριστερά η μονταρισμένη φωτογραφία του Βασίλη Καρρά, στην οποία φαίνεται να κρατάει το επίμαχο σκεύασμα και δεξιά η πραγματική που πήραν και επεξεργάστηκαν οι απατεώνες.

Μάλιστα, θέλοντας να γίνει πιο πιστευτή προς το κοινό της, η σελίδα χρησιμοποίησε διάφορες φωτογραφίες του τραγουδιστή από τις τελευταίες εμφανίσεις του, υποστηρίζοντας πως η απώλεια κιλών του οφείλεται στο αδυνατιστικό σκεύος που προωθεί.

«Στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό», σημείωσε ο δικηγόρος του.

www.parapolitika.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement