Connect with us

Ερασιτεχνικό

Επιστροφή Δρακόπουλου στο ποδόσφαιρο

Published

on

 

 

Ανακοίνωσε την επιστροφή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των Παναχαϊκής, Ολυμπιακού και Παναιγιαλείου, Απόστολου Δρακόπουλου ο Αχιλλέας Καμαρών.

Ο παλαίμαχος άσος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο από το πόστο του τεχνικού διευθυντή τόσο στην Ακαδημία όσο και στο αντρικό τμήμα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του συλλόγου μας έχει την τιμή αλλά και ευχαρίστηση να ανακοινώσει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των Ολυμπιακού Πειραιώς, Παναιγιαλείου, Παναχαϊκής καθώς και άλλων πολλών ομάδων, με καριέρα τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων και ενός παιδιού που ξεκίνησε από τα σπλάχνα του Α.Σ. Αχιλλέα Καμαρών, ως τεχνικό διευθυντή στον σύλλογο μας.

Ο Αποστόλης (Τόλης) Δρακόπουλος από σήμερα αναλαμβάνει να ωθήσει τον σύλλογό μας σε ακόμα πιο σπουδαία πράγματα από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή τόσο στην Ακαδημία όσο και στην ανδρική ομάδα και να μεταδώσει τις γνώσεις του σε όλα τα παιδιά μας. Αποστόλη, σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία».

 

*Στη φωτό διακρίνεται στο κέντρο ο Δρακόπουλος με τον πρόεδρο (αριστερά) Γιώργο Σκανδάμη και τον υπεύθυνο ακαδημίας (δεξιά) Δημήτρη Μπαρμπούνη.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement