Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κων/νος Ζησιμόπουλος: «Η Αχαΐα μίλησε, προχωράμε Μπροστά»

Published

on

“Η Πάτρα μίλησε. Η Αχαΐα μίλησε”, δήλωσε ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη “ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” Kωνσταντίνος Ζησιμόπουλος με αφορμή τις εικόνες από την θερμή ανταπόκριση των πολιτών της Πάτρας στα χθεσινά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης.

“Το 2019 ο Νεκτάριος Φαρμάκης έδωσε μια υπόσχεση και την τήρησε: Τρεις νομοί – μια γροθιά. Και η τήρηση της υπόσχεσής του ενδυνάμωσε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την κατέστησε πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Τη νέα πενταετία προχωρούμε ΜΠΡΟΣΤΑ για ΟΛΟΥΣ, χωρίς αποκλεισμούς, με ίσες ευκαιρίες για όλους, χωρίς να υπάρχουν κοινωνικές ομάδες στο περιθώριο, με αξιοκρατία, ήθος, αξίες και όραμα. Η 8η Οκτωβρίου αποτελεί ημερομηνία ορόσημο για την αναπτυξιακή δυναμική και την πορεία προς το 2030. Η επόμενη ημέρα θα είναι ακόμη καλύτερη. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει μόνο μία επιλογή: Να προχωρήσει ΜΠΡΟΣΤΑ”, κατέληξε ο κ. Ζησιμόπουλος, ο οποίος επιδεικνύει έντονη προεκλογική δραστηριότητα αναδεικνύοντας προβλήματα και ανάγκες και καταθέτοντας ρεαλιστικές προτάσεις, δραστηριότητα η οποία τυγχάνει μεγάλης και διαρκώς διερυνόμενης αποδοχής.

Να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Α. Ζησιμόπουλος, MD, PhD είναι ειδικός παθολόγος, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών Κορίνθου 186-188, Πάτρα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement