Connect with us

Ελλάδα

Ερωτήματα για τον θάνατο της 20χρονης Μαριάννας – Εξετάζεται το ενδεχόμενο η βαριά λοίμωξη να προήλθε από τσίμπημα κουνουπιού

Published

on

Εξετάζεται το σενάριο ο θάνατος της 20χρονης Μαριάννας, της δοκίμου αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού, να προήλθε από τσίμπημα κουνουπιού.

Η νεαρή νόσησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου, στο οποίο επέβαινε στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού, από το λιμάνι Σίκκα στην Ινδία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Σουέζ της Αιγύπτου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Επέστρεψε στη χώρα στις 2 Σεπτεμβρίου με ιατρικό συνοδό με μέριμνα της εταιρείας. Εισήχθηκε σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και έτσι χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και πέθανε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Ως επίσημη αιτία θανάτου της 20χρονης αναγράφεται η πολυοργανική ανεπάρκεια και ένα από τα ενδεχόμενα σενάρια που εξετάζεται είναι αυτή η πολύ βαριά λοίμωξη, η εγκεφαλίτιδα να προκλήθηκε από τσίμπημα κουνουπιού.

Φως για τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement