Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Στη ΜΕΘ μωρό 9,5 μηνών έπειτα από πτώση

Published

on

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα βρέφος μόλις 9,5 μηνών μετά από πτώση, όπως είπε η μητέρα του στους γιατρούς.

Οι γιατροί στα επείγοντα του Νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος, διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το αγοράκι ήταν σε λήθαργο.

Αμέσως το μετέφεραν στην χειρουργική κλινική όπου χειρουργήθηκε από έμπειρη ομάδα γιατρών, καθώς μετά από αξονική τομογραφία διαπιστώθηκε πως είχε οξύ επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Μετά την επέμβαση το αγοράκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ όπου και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς, οι οποίοι κρίνουν την κατάσταση του σταθερή.

Παιδάκι ενός έτους έπεσε στο κενό από ξενοδοχείο

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό πτώσης παιδιού στο κενό την τελευταία εβδομάδα καθώς το απόγευμα της Δευτέρας ένα κοριτσάκι περίπου 1 έτους, έπεσε από μεγάλο ύψος σε ξενοδοχείο στις Γούβες Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του παιδιού» συνοδεία γιατρού, που παρέλαβε το κοριτσάκι για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο του ΠΑΓΝΗ.

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πτώσης διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Το κοριτσάκι υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement