Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Κορωνίδα» της υγείας-Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας Σβόλης

Published

on

Ο τελευταίος σταθμός στη σειρά επισκέψεων της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» και του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Σβόλη, στα Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας του Δήμου Πατρέων ήταν το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο κ. Σβόλης μαζί με τα μέλη του Τομέα Υγείας της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούμστις εγκαταστάσεις του ΠΓΝΠ και να μιλήσουν με εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές, αλλά και ασθενείς, συνοδούς και επισκέπτες του Νοσοκομείου, διαπιστώνοντας για μια ακόμη φορά ότι ο συνδυασμός κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους φίλους.
Παράλληλα, στη συνάντηση με τον διοικητή του ΠΓΝΠ Δημήτρη Μπάκο και τα άλλα μέλη της διοίκησης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να καταγράψουν προτάσεις και αιτήματα, αλλά και να ενημερώσουν από την πλευρά τους για το πρόγραμμα και τις προτάσεις της παράταξης για τον Δήμο της Πάτρας.
«Για εμάς ο τομέας της Υγείας κατέχει περίοπτη θέση στο πρόγραμμά μας και για αυτόν το λόγο θα είμαστε σε συνεχή κι αγαστή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς και τον ιατρικό και νοσηλευτικό κόσμο της περιοχής μας», ανέφερε ο κ. Σβόλης.

Επίσκεψη στη Βούντενη


Επειδή, η Πάτρα δεν είναι μόνο το ιστορικό της κέντρο, αλλά και πολλές ακόμη περιοχές στην ευρύτερη περιφέρειά της, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σβόλης, επισκέφθηκε τη Βούντενη, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των υποψηφίων διαμερισματικών συμβούλων. Στη διάρκεια της συνάντησης με κατοίκους της περιοχής έγινε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα των περιφερειακών οικισμών της Πάτρας. «Είμαστε πάντα δίπλα στους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής, οι οποίοι επιθυμούν την αναβάθμιση της Βούντενης. Μάλιστα, μας μετέφεραν για μια ακόμη φορά το παράπονό τους ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή τους έχει ξεχάσει εντελώς και δεν δίνει καμία σημασία στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η βελτίωση του αποχετευτικού δικτύου και του φωτισμού, η έλλειψη συγκοινωνίας, η καθαριότητα, αλλά και ο αποχαρακτηρισμός της περιοχής από το δίκτυο Natura, η σοβαρή αναγκαιότητα για αντιπλημμυρικά έργα και για έργα την αντιμετώπιση κατολισθήσεων και η διάνοιξη και ο καθαρισμός του μονοπατιού από το χωριό μέχρι την αρχαιολογική περιοχή, αποτελούν δίκαια αιτήματα, στην τακτοποίηση των οποίων θα προχωρήσουμε όταν αναλάβουμε τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας. Η «Πάτρα Ενωμένη» είναι εδώ για να βοηθήσει όλους τους πολίτες, σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας!», επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement