Connect with us

Παναχαϊκή

Έχει δικαίωμα στην ελπίδα

Published

on

 

Η Παναχαϊκή κατάφερε και έκανε το αναπάντεχο και τώρα θέλει τη νίκη με Παναθηναϊκό Β΄

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙΟΣ βαθμός, τεράστια προσπάθεια. Η Παναχαϊκή δεν έγινε από την μια στιγμή στην άλλη ομάδα, αλλά προχθές στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» ή αλλιώς «Ελ Πάσο», πήγε κόντρα στα δεδομένα και στα προγνωστικά που την ήθελαν να χάνει και κατέκτησε σημαντικό βαθμό (ο αγώνας έληξε χωρίς σκορ) που θα της δώσει το δικαίωμα στην ελπίδα.

Οι κοκκινόμαυροι παίκτες απέναντι σε έναν σύλλογο με μπάτζετ κοντά τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ έπαιξαν με ψυχή, πάθος και συνάμα τίμησαν τη φανέλα που φορούσαν και στο τέλος όπως ήταν επόμενο πανηγύρισαν.

ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

Η αγωνιστική εικόνα έδειξε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να μπορέσει να έρθει στα επίπεδα, που επιθυμεί ο προπονητής κι έχουν οι παίκτες μια εβδομάδα για να το καταφέρουν, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής (2η) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β΄ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Με γνώμονα λοιπόν αυτή την εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 οι κοκκινόμαυροι πρέπει να «κλέψουν» βαθμούς από τους πράσινους. Πώς θα γίνει αυτό; Αφενός με τη σκληρή δουλειά κι αφετέρου με… προσήλωση στην αναμέτρηση και προς θεού μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα κάτι που πρέπει από σήμερα να διαχειριστεί το τεχνικό επιτελείο, μιας και όλοι γνωρίζουν ότι η Παναχαϊκή στην πλειοψηφία της έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές που πολύ εύκολα μπορούν να παρασυρθούν…

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ…

Η Παναχαϊκή αν δεν είχε και κάποιους παίκτες να κάνουν την διαφορά σίγουρα δεν θα μπορούσε να πάρει αυτό το αποτέλεσμα. Ο πρώτος όλων ήταν ο έμπειρος Ανδρέας Κολοβούρης ο οποίος απέκρουσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι ενώ πραγματοποίησε και δύο με τρεις καλές επεμβάσεις. Σειρά παίρνει τo αμυντικό δίδυμο Μπάρε-Γκανσιέρ που δείχνει ότι θα βοηθήσουν πολύ τους κοκκινόμαυρους και θα είναι απροσπέλαστοι. Ο επόμενος κατά σειρά ήταν ο Νάστος ο οποίος σε αυτό το παιχνίδι διέψευσε πολλούς που τον θέλουν ως παλαίμαχο και πρόσφερε πολύτιμη βοήθεια. Ο πέμπτος ακούει στο όνομα Τόσκα ο οποίος ως δεξί ακραίος αμυντικός έκανε πολλή δουλειά, ρίχνοντας πολλά χιλιόμετρα και έδωσε σκληρές μάχες όμως χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει την ομάδα όπως κάνουν πλέον οι περισσότεροι αυτής της θέσης. Ο Αποστολόπουλος ήταν καλύτερος από άλλες φορές και προσπαθούσε να κάνει αυτό που δεν μπορούσαν οι υπόλοιποι, δηλαδή να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του. Τέλος ο Χριστόπουλος έκανε απίστευτα χιλιόμετρα φτάνοντας ακόμα και στα στόπερ για να βοηθήσει και να μαρκάρει καλύπτοντας τα κενά που δημιουργούσαν οι συμπαίκτες τους.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

Ικανοποιημένος, αλλά και περήφανος ένιωσε ο Αμερικανοϊταλός τεχνικός της Παναχαϊκής, Στέφανο Φραντσιόζα που δήλωσε προχθές: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας σήμερα. Δουλεύουμε όλοι κάθε μέρα πολύ σκληρά. Προσπαθούμε να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού και ποιότητας. Παλεύουμε όλοι. Διοίκηση, παίκτες και προσωπικό. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εστιασμένα με την ίδια προσήλωση στην κατεύθυνση να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η Αγωνιστική

Καλλιθέα-Παναχαϊκή        0-0

Ολυμπιακός-Ηλιούπολη    0-0

Γιούχτας-Διαγόρας            2-0

Παναθηναϊκός Β΄-Καλαμάτα     1-4

Τηλυκράτης-Αιγάλεω        1-0

Ιωνικός-Χανιά

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σε 1 αγώνα

Καλαμάτα          4-1          3

Χανιά                   3-0        3

Γιούχτας             2-0          3

Τηλυκράτης       1-0          3

Καλλιθέα            0-0          1

Ολυμπιακός Β   0-0          1

Ηλιούπολη         0-0          1

Παναχαϊκή         0-0          1

ΠAO Β΄               1-4          0

Διαγόρας            0-1          0

Αιγάλεω              0-1          0

Ιωνικός               0-3          0

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β΄

Ηλιούπολη-Ιωνικός

Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός Β΄

Χανιά-Τηλυκράτης

Καλαμάτα-Γιούχτας

Διαγόρας-Αιγάλεω

 

Στο «Ελ Πάσο» τρεις πρώην

Στο «Ελ Πάσο» βρέθηκαν τρεις πρώην άνθρωποι της Παναχαϊκής και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Σταθάκη, Τσιριμπιπή και Δρόσο. Και οι τρεις βρέθηκαν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των κοκκινόμαυρων κόντρα στην Καλλιθέα.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Μπορεί το κοινό που παρακολούθησε την αναμέτρηση της Καλλιθέας με την Παναχαϊκή να ξεπέρναγε τις 6.000 όμως η κάλυψη αλλά και η μετάδοση του αγώνα ήταν εντελώς ερασιτεχνική και για κλάματα. Πολλές φορές αν δεν ήξερες ότι η Παναχαϊκή έχει κοκκινόμαυρα τότε θα νόμιζες με τα λεγόμενα του σπίκερ ότι ήταν η ομάδα της Καλλιθέας. Πρέπει άμεσα η SL2 να διορθώσει τα κακώς κείμενα γιατί όπως βλέπει κανείς η τηλεθέαση είναι αρκετά μεγάλη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement