Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Πάτρα ανοίγεται στο μέλλον-Συνεχείς οι περιοδείες του Πέτρου Ψωμά και η επαφή του με τους δημότες

Published

on

Στην τελική ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, καθημερινές και συνεχείς είναι οι επαφές με δημότες και οι συναντήσεις με φορείς του υποψήφιου Δημάρχου Πέτρου Ψωμά και των στελεχών και υποψηφίων του δημοτικού συνδυασμού σπιράλ. Το σπιράλ ανοίγεται στην πόλη και η Πάτρα ανοίγεται στο μέλλον!

Τις προηγούμενες ημέρες πολυπρόσωπες αντιπροσωπείες του σπιράλ, συνόδευσαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, Πέτρο Ψωμά, σε επισκέψεις στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, στην ΠεριφέρειαΔυτικής Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος, τις Διευθύνσεις Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού & Απασχόλησης, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος &Υποδομών καιστην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος & Ιονίου. Επίσης επισκέφθηκαν τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών καθώς και τα αυτοτελή Τμήματα ΤΑΣ-ΤΑΠ (Σεισμοπλήκτων και Πυροπλήκτων) και τις Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ), την ΔΟΥ Πατρών, την Διεύθυνση Πολεοδομικού-Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού & Δόμησης του Δήμου Πατρέων, το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, όπου είχαν συνάντηση με την διοικούσα επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου και το Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Παράλληλα και στο πλαίσιο της συνεχούς επαφής με τους δημότες, συνεχίστηκαν και οι περιοδείες σε οικισμούς και γειτονιές της πόλης. Ειδικότερα ο Πέτρος Ψωμάς και τα μέλη της παράταξής του, υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί-τοπικοί σύμβουλοι, επισκέφθηκαν εκτός από τον κύριο αστικό ιστό της Πάτρας, περιοχές όπως η Οβρυά και ο Άγιος Βασίλειο, όπου συνομίλησαν με δημότες, ακούγοντας τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Τέλος όλες αυτές τις μέρες, μέλη του συνδυασμού καθημερινά οργώνουν την Πάτρα, διανέμοντας το έντυπο πρόγραμμα της παράταξης για την πενταετία 2023-2028, ενώ κυκλοφόρησε προς διανομή και έντυπο φυλλάδιο με όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού.

Οι περιοδείες και επισκέψεις του σπιράλ θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και θα κορυφωθούν με την μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου και την ανοικτή συνάντηση με δημότες στην πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement