Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Οι τιμές του καφέ στην Πάτρα

Published

on

 

EΡΕΥΝΑ ΤΟΥ PRICEFOX. GR

Το Pricefox, η online πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών αυτοκινήτου και πακέτων ενέργειας, και οι ειδικοί της σύγκρισης, συγκρίνει για μια ακόμη χρονιά τις τιμές του καφέ στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

 

Συγκρίνοντας τιμές μέσω γνωστής πλατφόρμας delivery, κατέγραψε σημαντικές πτώσεις τιμών σε ορισμένες περιοχές, ενώ σε άλλες σημαντικές αυξήσεις. Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν την πρωτιά σχεδόν σε όλα τα είδη καφέ.

Ας δούμε αναλυτικά σε κάθε περιοχή τις τιμές του καφέ.

OI TIMEΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας, στην Πάτρα καταγράφονται αυξήσεις σε σχέση με το 2022, χωρίς όμως να φτάνουν τα επίπεδα της Αττικής ή της Θεσσαλονίκης.

Οι μέσες τιμές σε κάθε είδος καφέ έχουν ανέβει. Μάλιστα ο καπουτσίνο σημείωσε αύξηση 22% στη μέση τιμή σε σχέση με πέρυσι.

Σύμφωνα με την έρευνα του Pricefox, μπορούσε κανείς να βρει καπουτσίνο με 1,2€ το 2022. Φέτος, στο κέντρο της Πάτρας, ο καπουτσίνο ξεκινάει από τα 2,00€. Αύξηση 0,80€.

Ωστόσο, ο οικονομικότερος καφές είναι ο ελληνικός που ξεκινάει από 1,00€ και δεν ξεπερνάει τα 2,00€. Ακόμα και ο ακριβότερος καφές στο κέντρο της Πάτρας, δεν ξεπερνάει τα 2,5€ για όσους θέλουν να παραγγείλουν στο σπίτι ή το γραφείο.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement