Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Κεραυνοί» Λιάκου κατά των άλλων υποψηφίων «-«Κρύβονται από τον δημόσιο διάλογο»

Published

on

Ούτε… φωνή, ούτε ακρόαση από τους κ.κ. Μυλωνά, Αλεξόπουλο και
Χριστοδουλόπουλο, στην πρόσκληση που τους απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος
Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππος Λιάκος, για την πραγματοποίηση τηλεμαχίας καιδημόσιου διαλόγου ενώπιον του λαού της Δυτικής Αχαΐας!», αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης του κ. Λιάκου.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως «σε συνέχεια της γνωστής πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Παράταξή του «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα» για την πραγματοποίηση τηλεμαχίας, ο Φίλιππος Λιάκος επανήλθε και απέστειλε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, επίσημη πρόσκληση προς όλους τους ανθυποψήφιούς του, που περιλάμβανε συγκεκριμένη πρόταση για τον τηλεοπτικό αυτό διάλογο στο κανάλι Patra tv. Αναφέροντας παράλληλα και το κόστος της τηλεοπτικής παραγωγής που όρισε το κανάλι και το ποσό που αντιστοιχούσε σε κάθε Παράταξη.
Ο Φίλιππος Λιάκος, αφού σημείωσε ότι η Παράταξή του αναλαμβάνει το κόστος που της αναλογεί, κάλεσε και τις υπόλοιπες τρεις Παρατάξεις να κάνουν το ίδιο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο δημόσιος διάλογος.
Πλην όμως και οι τρεις ανθυποψήφιοι, κ.κ. Μυλωνάς, Αλεξόπουλος και Χριστοδουλόπουλος, δεν απάντησαν καν, στην πρόσκληση του κ. Λιάκου, επιλέγοντας να πορευθούν προς την κάλπη, κρυπτόμενοι! Παράλληλα ο Φίλιππος Λιάκος, πιστός στη πάγια θέση του για δημόσιο διάλογο, αποδέχθηκε και άλλη σχετική πρόσκληση για δημόσιο διάλογο όλων των υποψηφίων Δημάρχων Δυτικής Αχαΐας, από τον τηλεοπτικό σταθμό Lepanto, πλην όμως και εκεί η διαδικασία δεν προχώρησε. Χωρίς την ευθύνη να έχει και πάλι η «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα». Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Φίλιππος Λιάκος, απευθύνει έστω και την ύστατη ώρα, νέα δημόσια πρόσκληση – πρόκληση προς όλους τους επικεφαλής των αντιπάλων Παρατάξεων, για ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, τονίζοντας:
«Οι μάσκες έπεσαν: Εμείς προκαλούμε τους αντιπάλους μας σε τηλεμαχία, αλλά δυστυχώς εκείνοι αρνούνται! Για ποιο λόγο άραγε; Τι φοβούνται; Τους έχει τρομάξει η γύμνια του προγράμματός του και των επιχειρημάτων τους;
Τους έχει τρομάξει το ρεύμα νίκης της Παράταξής μας; Φοβούνται να λογοδοτήσουν για τα πεπραγμένα τους, στον λαό της Δυτικής Αχαΐας; Φοβούνται μήπως στριμωχτούν πολιτικά από τις ερωτήσεις των ανεξάρτητων δημοσιογράφων;
Εμείς είμαστε εδώ και τους προκαλούμε σε δημόσιο διάλογο! Έστω και την τελευταία στιγμή! Γιατί δεν τολμούν να έρθουν;».

Μήνυμα νίκης και από τη Μόβρη

Με μια μεγάλη συγκέντρωση στα Σαγέικα, συνέχισε την περιοδεία του στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μόβρης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππος Λιάκος.
Ενώπιον πυκνού ακροατηρίου, ο επικεφαλής της Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα», παρουσίασε το πρόγραμμα του για την αναγέννηση της περιοχής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την εικόνα πλήρους εγκατάλειψης που αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Μυλωνάς: «Τα Σαγέικα, γεύτηκαν επί 4 χρόνια την εγκατάλειψη και την αδιαφορία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής! Αφήνουμε πίσω μας το καταστροφικό χθες, το οποίο το γνωρίζετε καλά και εγώ θα σας μιλήσω για το αύριο, που θέλουμε να σχεδιάσουμε στα χωριά όλου του Δήμου», τόνισε ο κ. Λιάκος, για να αναφερθεί στη συνέχεια στις παρεμβάσεις που θα κάνει ο ίδιος ως νέος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας:
– Αποκατάσταση και αναβάθμιση του γηπέδου του Εθνικού Σαγεΐκων
– Επαναλειτουργία του ιστορικού Κινηματογράφου του Κριμπά!
– Επίλυση του προβλήματος της ύδρευσης, αντικατάσταση αγωγών υδροδότησης
– Διάνοιξη στα λαγκάδια, στις γράνες που σήμερα είναι αποκλεισμένα και επισκευή όλων των αγροτικών δρόμων.
– Ενίσχυση του Δημοτικού φωτισμού, αναβάθμιση των πλατειών και των κοινοχρήστων χώρων, ώστε να καταστούν πλήρως λειτουργικοί, σύγχρονοι και φιλικοί για τους πολίτες!
– Δημιουργία νέων παιδικών χαρών και παιδότοπων.
– Ένταξη των ΡΟΜΑ στην τοπική κοινωνία
– Δημιουργία σχολείου, για τα παιδιά με Ειδικές Ανάγκες
Κλείνοντας την ομιλία του ο Φίλιππος Λιάκος, σημείωσε στους συγκεντρωμένους:
«Με ξέρετε καλά και μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια! Επί πολλά χρόνια, διατηρούσα εργοστάσιο δίπλα σας, στην περιοχή σας. Έχω δώσει δείγματα γραφής στον αγροτικό κόσμο. Τους δύο αντιπάλους μας, τους δοκιμάσαμε. Και δυστυχώς, απέτυχαν! Ποιοι θα πιστέψουν, ότι τώρα θα κάνουν έστω και κάτι, από όσα δεν έκαναν εδώ και πολλά χρόνια, ο ένας ως Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και ο άλλος, ως Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας; Έρχεται η αλλαγή σελίδας για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, έρχεται η νέα εποχή για την περιοχή μας!»

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement