Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεγαλειώδης συγκέντρωση Λιάκου

Published

on

Η Δυτική Αχαΐα ψήφισε! Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση, μοναδική για τα προεκλογικά δεδομένα της περιοχής, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα» , υποψήφιος Δήμαρχος Φίλιππος Λιάκος και οι υποψήφιοι τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι, έδωσαν το στίγμα της νικηφόρου πορείας.

Το βράδυ της Τρίτης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης, ένα «ποτάμι» ελπίδας, πρωτοφανούς αποδοχής και αισιοδοξίας «πλημμύρισε» το κέντρο της Κάτω Αχαΐας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αλλαγής. Περισσότεροι από 2.000 συνδημότες από κάθε γωνιά του Δήμου κατέκλυσαν το εκλογικό κέντρο και τους κεντρικούς δρόμους, που λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου είχαν κλείσει από νωρίς.

Στην εκδήλωση, αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού, απηύθυναν δυναμικό χαιρετισμό οι πρώην Δήμαρχοι Λαρίσσου, Κωνσταντίνος Καλαϊντζής και Δυτικής Αχαΐας, Χρήστος Νικολάου οι οποίοι αναφέρθηκαν στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συνδυασμού και στην προσωπικότητα του Φίλιππου Λιάκου, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης που επεσήμανε σε όλους τους τόνους ότι η Δυτική Αχαΐα πρέπει να γυρίσει την «πλάτη» στα συμφέροντα που καραδοκούν με φόντο και το Εργοστάσιο Επεξεργασίας Απορριμμάτων.

Στη συνέχεια εν μέσω του ασταμάτητων χειροκροτημάτων του πλήθους, ανέβηκε στο βήμα ο υποψήφιος Δήμαρχος, Φίλιππος Λιάκος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε από καρδιάς τις χιλιάδες κόσμου που μετέτρεψαν με τη δυναμική τους παρουσία την εκδήλωση σε μεγάλη γιορτή προόδου και ενότητας. «Σας κοιτάω στα μάτια και βλέπω ανθρώπους καθαρούς, έντιμους, ειλικρινείς, αυθεντικούς, αγωνιστές της ζωής και αποφασισμένους να πάρουν την τύχη του τόπου μας στα χέρια τους.
Ανθρώπους που ζουν και μένουν ΕΔΩ. Όχι μουσαφίρηδες και περαστικούς! Και αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά με τους άλλους υποψήφιους! Γιατί εμείς μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια!  Δεν μεταφέραμε τα εκλογικά μας δικαιώματα στη Δυτική Αχαΐα λίγο πριν τις εκλογές, ούτε ζούμε στην Πάτρα και ερχόμαστε σαν επισκέπτες στο Δημαρχείο. Είμαστε εδώ, δουλεύουμε εδώ, δημιουργούμε εδώ. Σας βλέπω και με βλέπετε καθημερινά! Μοιραζόμαστε τα προβλήματα, τις αγωνίες, τις ανησυχίες μας», ανέφερε, ενώ δήλωσε υπερήφανος για τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο, αλλά και για τη νεολαία που πίστεψε στο πρόγραμμα του συνδυασμού και είναι σύμμαχος στην προσπάθεια για τη μεγάλη αλλαγή.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, τόνισε πως «τα μηνύματα που παίρνουμε από κάθε γωνιά του Δήμου μας είναι γεμάτα ελπίδα και πίστη. Πώς έφθασε η στιγμή για τη μεγάλη ανατροπή. Η πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μας, είναι μεγάλη, αφού η δυναμική νίκης που έχει αποκτήσει η παράταξή μας, μας γεμίζει πέρα από ικανοποίηση και με μεγάλη ευθύνη. Την ευθύνη να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στη νέα εποχή! Με συγκροτημένο πρόγραμμα, με ρεαλιστικό σχέδιο, με τους κατάλληλους ανθρώπους. Χωρίς κομματικές ταμπέλες, χωρίς αποκλεισμούς, διακρίσεις και στεγανά. Όλοι ίσοι σε μία ανοικτή κοινωνία, σ’ έναν ανοικτό, φιλικό και ανθρώπινο Δήμο που θα έχει στο επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του.
Με δράσεις και παρεμβάσεις για την καθημερινότητα, την ποιότητα ζωής, τα έργα υποδομής, τους αγρότες μας, τους νέους που θέλουν να μείνουν στον τόπο μας, τον τουρισμό, την επιχειρηματικότητα, το εμπόριο».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος διαβεβαίωσε πως ο συνδυασμός «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα» είναι αποφασισμένος να μετατρέψει κάθε δυσκολία σε ευκαιρία, ενώ κλείνοντας έστειλε ηχηρό μήνυμα νίκης στις 8 Οκτωβρίου λέγοντας «η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε οδηγεί τα βήματά μας και ανοίγει το δρόμο στην ελπίδα! Καλώ καθεμιά και καθένα από εσάς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να πετύχουμε και να φτιάξουμε έναν Δήμο που αξίζει να ζούμε!  Εδώ από την Κάτω Αχαΐα ξεκινάμε την πορεία μας προς τη νίκη!».

Ακολούθησε η παρουσίαση όλων των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, οι οποίοι με ενθουσιασμό, μαζί με την υποψηφιότητά τους έχουν καταθέσει και δύναμης ψυχής σ’ αυτό τον κρίσιμο αγώνα για τον τόπο τους.
Στα εγκαίνια μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Σπύρος Σκιαδαρέσης, ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, Πάνος Μάλλιος, o πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Αθανασόπουλος, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, κ.α.

Ροή ειδήσεων

Advertisement