Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυναμική συγκέντρωση Γ. Καπεντζώνη στην Πάτρα

Published

on

Συγκέντρωση νίκης του συνδυασμού «Δωρίδα για όλους» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Πάτρα.

Στο κάλεσμα του επικεφαλής του συνδυασμού και νυν δημάρχου Γιώργου Καπεντζώνη ανταποκρίθηκαν οι Δωριείς που μένουν στην Πάτρα, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον συνδυασμό «Δωρίδα για Όλους».

Ο κ. Καπεντζώνης πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του έκανε απολογισμό του έργου της τελευταίας τετραετίας και παρουσίασε το πρόγραμμά του για την Δωρίδα της επόμενης πενταετίας, υποστηρίζοντας πως «το μέλλον μας ανήκει και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη με σεβασμό και αξιοπρέπεια». Κλείνοντας ανέφερε πως «είμαστε εδώ και για τα μικρά και τα μεγάλα έργα που θα προσδώσουν αναπτυξιακή στρατηγική για την αναβάθμιση του τόπου μας».

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Καραχάλιος σε δηλώσεις του στην «Γ» ανέφερε πως «δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε το βάρος της πολιτικής μας στον άνθρωπο με δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν πρόσημο αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας».

Να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο καταγόμενος από την Δωρίδα υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Γιώργος Τσίρης, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυριακόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη Νίκος Καραχάλιος και άλλοι.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement