Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πέτρος Ψωμάς: «Ας θυμηθούμε σε ποια πόλη ζούμε κι ας της δώσουμε την ευκαιρία να λάμψει ξανά!»

Published

on

Στον γεμάτο από πλήθος Πατρινών πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη σπιράλ την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση, το βράδυ της Πέμπτης.

Με εκατοντάδες πολίτες να έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς και να δημιουργούν πηγαδάκια με τους υποψηφίους της ανεξάρτητης παράταξης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς απηύθυνε έναν λόγο ενθουσιώδη όσο και βαρυσήμαντο, ενόψει της γιορτής της δημοκρατίας της Κυριακής.

Ξεκίνησε με μία σύντομη αναφορά στην Πάτρα των ένδοξων παρελθόντων χρόνων, την πύλη προς την Δύση, την πόλη της προκοπής και του εμπορίου, της ανάπτυξης και συνεχίζοντας, έφτασε στο σήμερα, στην γκρίζα Πάτρα που παραδίδει η απερχόμενη δημοτική αρχή. Μία πόλη εσωστρεφή και μίζερη, που δεν σέβεται τους πολίτες της και δεν επιθυμεί να προσελκύσει επισκέπτες.

«Το όραμα του σπιράλ είναι ένα: Μια Πάτρα που λάμπει! Μία Πάτρα που την αξίζουμε, μια Πάτρα που πραγματικά τα παιδιά μας θα νοιώθουν περήφανα να την κατοικούν. Και υπάρχει αυτή η Πάτρα, όχι στα όνειρά μας αλλά στα υλοποιήσιμα σχέδια μας» τόνισε.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Πέτρος Ψωμάς αναφέρθηκε στη βαρύνουσα σημασία των εκλογών της Κυριακής, οι οποίες αποτελούν γιορτή της δημοκρατίας, καλώντας όλους τους πολίτες να προσέλθουν να ψηφίσουν, υποσχόμενος πως ο ίδιος, εν αντιθέσει με τον απερχόμενο Δήμαρχο, θα είναι Δήμαρχος όλων των Πατρινών.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ακολουθούν είναι χαρακτηριστικά του κλίματος και της επιτυχίας της βραδιάς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement