Connect with us

Παναχαϊκή

Ο Αμερικανοϊταλός και οι κάθε λογής εθνικότητες

Published

on

 

Στην Παναχαϊκή έχουν έρθει ξένοι με το κιλό και η κοκκινόμαυρη ομάδα θυμίζει την ταινία «Η Ρένα είναι οφσάιντ»

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η ελληνική ταινία «Η Ρένα είναι οφσάιντ» ταιριάζει απόλυτα με την Παναχαϊκή η οποία μαζεύει ξένους παίκτες με το… κιλό, έτσι ώστε ο τεχνικός της Στέφανο Φραντσιόζα να έχει τη δυνατότητα να συνεννοηθεί μαζί τους…

Κι αν μη τι άλλο είναι οι μόνοι που καταλαβαίνουν την «κουλτούρα» και μιλούν την ίδια διεθνή ποδοσφαιρική διάλεκτο με τον Αμερικανοϊταλό τεχνικό για αυτό και ακριβώς το λόγο έχει γεμίσει το δυναμικό της ιστορικής ομάδας με κάθε λογής εθνικότητες.

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Άλλωστε ο Φραντσιόζα έχει έρθει στην Ελλάδα για μεγάλα πράγματα, ζηλεύοντας κορυφαίες ομάδες της Super League 1 και προσπαθεί να τις μιμηθεί. Βέβαια δεν φταίνε οι παίκτες, φταίνε αυτοί που τους προτείνουν στους διοικούντες την ομάδα και φυσικά και ο τεχνικός που χρησιμοποιεί τους συγκεκριμένους ξένους, αμφιβόλου αξίας και δεν βλέπει τι γίνεται γύρω του.

ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ…

Ίσως το προπονητικό του έργο φανεί αργότερα, μην την πατήσουμε όπως με τον Ποστέκογλου ο οποίος μόλις είχε έρθει στην Ελλάδα και την Παναχαϊκή προτρέξαμε όλοι να αναφέρουμε: «Τι μπάλα να ξέρουν τα καγκουρό»; Τουλάχιστον ο Στέφανο Φραντσιόζα είναι από την μεγάλη Ιταλική Σχολή.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Όμως για την ώρα η δουλειά του δεν φαίνεται, καθώς ο ίδιος αντί να γυμνάζει τους παίκτες του, ύστερα από το διήμερο ρεπό, κάνει διακοπές και θα επιστρέψει εκ νέου σε μια εβδομάδα ενόψει του παιχνιδιού με τον Γιούχτα!

Ροή ειδήσεων

Advertisement