Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Χριστοπούλου Ελένη του Παναγιώτη: «Σας θέλουμε όλους μαζί μας!!»

Published

on

Υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά «σπιράλ» είναι η Ελένη Χριστοπούλου του Παναγιώτη, νοσηλεύτρια και άνθρωπος της προσφοράς.

Μάχεται για μια πόλη προσβάσιμη και λειτουργική για όλους τους πολίτες και δηλώνει πρόθυμη να εργαστεί για να προσφέρει στην πόλη που ζει.
«Στην απόφαση για συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές του 2023 συνετέλεσε η γνωριμία μου με το σπιράλ. Η ενασχόληση με την ομάδα εργασίας #κοινωνία αλλά και οι υπόλοιπες δράσεις με έκαναν να δω με άλλο μάτι τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της πόλης. Η ύπαρξη μιας παράταξης ανεξάρτητης, ανοικτής και με αξιόλογα μέλη από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων της πόλης, με έπεισαν ότι αξίζει τον κόπο ένας απλός πολίτης να κινητοποιηθεί και να ασχοληθεί με τα κοινά, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις ιδέες του. Τώρα είναι η ευκαιρία, η Πάτρα να περάσει στα χέρια των πολιτών της, καθιστώντας την λειτουργική για όλους!», δηλώνει στην «Γ».
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
Η Ελένη Χριστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972 και κατοικεί στην Πάτρα από το 1980. Αποφοίτησε από το 6ο λύκειο Πατρών το 1990 και το 1994 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Πατρών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Από το 1995 εργάζεται στο ΠΓΝ Πατρών “Παναγία η Βοήθεια”, στο τμήμα του χειρουργείου. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, εργάστηκε για λίγους μήνες σε κλινική Cοvid και σαν υπεύθυνη σε ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου. Είναι μέλος της δημοτικής παράταξης σπιράλ από το Νοέμβριο του 2019 και από τον Ιανουάριο του 2022 είναι συντονίστρια της ομάδας εργασίας #κοινωνια και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του σπιράλ. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Πάνο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement