Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δήμητρα Σγούρα: «Θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε την Πάτρα μας»

Published

on

«Την Κυριακή η Πάτρα θα πρέπει να νικήσει. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε σελίδα. Όλοι μαζί ενωμένοι, με μπροστάρη τον Κώστα Σβόλη, έναν άνθρωπο με ήθος που μιλάει την γλώσσα της αλήθειας, να ανοίξουμε ένα καινούργιο κεφάλαιο για μια πόλη ανθρώπινη, λειτουργική, εξωστρεφής».

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πάτρας με τον συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη, Δήμητρα Σγούρα ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Έχοντας διατελέσει διαμερισματική σύμβουλος Νοτίου Διαμερίσματος της Πάτρας, με διάθεση για κοινωνική προσφορά και κυρίως με αγάπη για την πόλη που γεννήθηκε και ζει, η Δήμητρα Σγούρα καλεί τους Πατρινούς να της δώσουν τη δύναμη για να συνδράμει στην συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού του Κώστα Σβόλη αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της αχαϊκής πρωτεύουσας.
«Θα δώσουμε το βάρος σε όλη την πόλη, στο κέντρο και στις συνοικίες, θα είμαστε δίπλα ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη γειτονιά της Πάτρας για να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη. Μια πόλη που μας αξίζει! Το θέλουμε και το μπορούμε. Εμπιστευτείτε μας!» συνεχίζει η κα Σγούρα απευθυνόμενη στους πολίτες προτού φθάσουν στην κάλπη και αποφασίσουν για την τύχη της Πάτρας του μέλλοντος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement