Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το Σάββατο ο 2ος Διεθνής Νυκτερινός Ημιμαραθώνιος Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος»

Published

on

Ενόψει του 2ου Διεθνούς Νυκτερινού Ημιμαραθώνιου Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος» που θα γίνει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε, σήμερα (Τρίτη 17 Αυγούστου), στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στην αίθουσα της Αγοράς Αργύρη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος και οι άνθρωποι που συμμετέχουν και στηρίζουν την διοργάνωση, μίλησαν γι΄αυτή.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Πελοποννήσου, Νίκος Μπαλάσης, ο Γενικός Γραμματέας και ο Ταμίας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Δημήτρης Πεγλερίδης και Βασίλης Καρανάσος, ο Διευθυντής του Αγώνα, Γιώργος Παπανδρεόπουλος, ο Τεχνικός Σύμβουλος, Κώστας Μπούσιας, ο Τεχνικός Διευθυντής, Γιώργος Τάνταρος, οι εκπρόσωποι: Του «Πέλοπα», Γιώργος Μιχαλόπουλος, του «Έσπερου 2004», Νίκος Κουβαράς, της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης, Άγγελος Ρογκής και του «Κούρος Πατρών», Παναγιώτης Καράμπελας.

Παρόντες ήταν επίσης οι δύο πρεσβευτές του Αγώνα, Νίκος Αργυρόπουλος και Παναγιώτα Νικολακοπούλου, πρώην μαραθωνοδρόμοι και πρωταθλητές Ελλάδας Μαραθωνίου.

Η παρουσία του «Νουρέγιεφ» του Ελληνικού μπάσκετ, Κώστα Πετρόπουλου, ήταν μια από τις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στη συνέντευξη Τύπου στην οποία έδωσε το παρών ο Πατρινός τραγουδοποιός Νίκος Μπαλής, ο οποίος μαζί με τον Κώστα Παρίση από τα «Υπόγεια Ρεύματα» θα ανοίξουν την αυλαία του Ημιμαραθωνίου με συναυλία την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων με είσοδο ελεύθερη.

Τέλος παρόντες στη συνέντευξη ήταν οι εκπρόσωποι των δύο χορηγών: Coffee Island: Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος Γενικός Διευθυντής και Χριστίνα Ράπτη υπεύθυνη Επικοινωνίας και Dur: Θεόδωρος Δούρος.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στην εισήγησή του σημείωσε:

«Πάμε να διοργανώσουμε τον δεύτερο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος» στο όνομα του οποίου τιμάμε όλους τους μεγάλους αθλητές του στίβου, μερικοί από τους οποίους είναι και σήμερα εδώ παρόντες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement