Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του αν. καθηγητή Παύλου Κλεπετσάνη

Published

on

Σήμερα θα γίνει η κηδεία του αν. καθηγητή της Φαρμακευτικής Σχολής Παύλο Κλεπετσάνη, στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων, στο Α κοιμητήριο Πατρών.

Όπως έγραψε χθες το gnomip.gr:

Ο άνδρας κατέρρευσε αιφνίδια και άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία προκειμένου να αντιμετωπιστρεί η κατάστασή του. Οι διασώστες μόλις έφθασαν διαπίστωσαν οτι είχε ήδη καταλήξει, ενώ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή. Για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος.

Πρόκειται για τον αν. καθηγητή της Φαρμακευτικής Σχολής Παύλο Κλεπετσάνη για την απώλεια του οποίου εκδόθηκε η ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

“Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής Παύλου Κλεπετσάνη. Ο εκλιπών υπήρξε εξαίρετος ακαδημαϊκός δάσκαλος, ο οποίος υπηρέτησε με ήθος το Πανεπιστήμιο, τη Σχολή μας και το Τμήμα Φαρμακευτικής. Η παρακαταθήκη που αφήνει στους συναδέλφους είναι πολύτιμη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ο Κοσμήτορας Αναστάσιος Αθανασόπουλος, Καθηγητής”

Ροή ειδήσεων

Advertisement