Connect with us

Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Νέο ντοκουμέντο από την οπαδική επίθεση – Αυτός είναι ο δράστης με το τσεκούρι

Published

on

Σε συναγερμό βρίσκονται από την Κυριακή τα ξημερώματα οι αστυνομικές αρχές στην Θεσσαλονίκη, καθώς ένας νέος κύκλος οπαδικής βίας έχει ανοίξει στην πόλη, με αφετηρία την επίθεση που δέχθηκε οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας έξω από νυχτερινό μαγαζί

Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστός πως μεταξύ δραστών υπήρχαν άτομα που κρατούσαν τσεκούρια και επιχείρησαν να χτυπήσουν το θύμα με αυτά.

Μάλιστα, το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα voria.gr επιβεβαιώνει την καταγγελία αυτή, καθώς σε αυτό διακρίνεται τουλάχιστον ένα άτομο να κρατάει στα χέρια του ένα τσεκούρι τη στιγμή που έχουν ξεσπάσει οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται πως η επίθεση σημειώθηκε στις 05.30 τα ξημερώματα έξω από μπαρ στην οδό Λώρη Μαργαρίτη της Θεσσαλονίκης, στο οποίο ο 35χρονος εργάζεται ως υποδοχή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θοδωρή Καραγιάννη, εκείνο το βράδυ βρισκόταν στο μπαρ ως πελάτης, όταν είδε ξαφνικά να έρχονται προς το μέρος του περίπου 30 άτομα.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια και στα πόδια από όπου πήρε εξιτήριο, ενώ την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει συλλήψεις μέχρι στιγμής.

Δείτε

Ροή ειδήσεων

Advertisement