Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έναρξη Διανομών Τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής για δικαιούχους ΤΕΒΑ – Κοινωνικής σύμπραξης Π.Ε Αχαΐας – Κωδικός ΟΠΣ 5029643

Published

on

 

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019 – Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ – ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΣ 5029643» που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τους Εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, διανέμουν Τρόφιμα και ΒΥΣ, σε ωφελούμενους  ΤΕΒΑ του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων – ΚΟΔΗΠ, από Τετάρτη 01/11/2023 έως και Πέμπτη 09/11/2023 και ώρα 9:00-13:30 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, δήλωσε σχετικά: «Είναι πλέον σε όλους γνωστό ότι η υλοποίηση του προγράμματος ΤΕΒΑ αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο που συμβάλλει στη μείωση του αριθμού των ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Παράλληλα όμως είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι συμβάλλει και στην εποικοδομητική συνεργασία  μεταξύ των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης προς όφελος πάντα των ωφελούμενων .Η καθιερωμένη πλέον και επιτυχημένη εφαρμογή της μεθόδου «DriveThrough», διασφαλίζει ότι η διαδικασία παραλαβής  ολοκληρώνεται με ταχύτητα, διακριτικότητα και χωρίς ταλαιπωρία».

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν για την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των τροφίμων ΤΕΒΑ, με γραπτό μήνυμα (SMS). Οι ωφελούμενοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους στο αυτοκίνητό τους με την μέθοδο drive-through, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση αδυναμίας των δικαιούχων να παρευρεθούν απαιτείται εξουσιοδότηση σε τρίτο πρόσωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pdeteba.gr  στην κατηγορία Ανακοινώσεις/Νέα αλλά και να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ 2611-100230 (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 9:00-17:00).

Ροή ειδήσεων

Advertisement