Connect with us

Ελλάδα

Χορηγία τροφίμων στον Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

Published

on

 Ο  Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ Α.Ε.), συνεπής στην απόφαση της Διοίκησης και των εργαζομένων να ενισχύουν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, παρέδωσε και φέτος στο Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη σημαντικές ποσότητες κρέατος, πουλερικών, φρούτων και λαχανικών, ώστε κανένας άνθρωπος, καμιά οικογένεια, όπως επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, κ. Απόστολος Αποστολάκος, να μην έχει άδειο τραπέζι, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα τρόφιμα, αποτελούν προσφορά των επιχειρήσεων που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Λαχαναγοράς και της Αγοράς του Καταναλωτή και του ΟΚΑΑ Α.Ε. και τα παρέλαβε, 18/12/2023, το Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, στο πλαίσιο Προγράμματος διανομής τροφίμων, ειδών ατομικής υγιεινής και καθαριότητας στις οικονομικά αδύναμες και ευάλωτες οικογένειες του Δήμου.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη, τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ, καθώς και σε κάθε φορέα, όπως εν προκειμένω στον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες διαβίωσης 200 οικογενειών.

Οι ποσότητες τροφίμων που παρέδωσε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στο Τμήμα Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, ανέρχονται σε:

Μοσχάρι 250 κιλά, Χοιρινό  200 κιλά, Κιμάς  250 κιλά, Κοτόπουλο  250 τεμάχια, Πατάτες  500 κιλά και Μήλα 250 κιλά

Κατά την παράδοση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ, κ. Απόστολος Αποστολάκος, εξήρε την ευαισθησία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού και ευχήθηκε του χρόνου λιγότερες οικογένειες να έχουν ανάγκη τέτοιων πρωτοβουλιών, δεσμευόμενος, ότι ο ΟΚΑΑ θα δηλώνει παρών, όσο κι ένας μόνον συνάνθρωπός μας έχει αδυναμία να καλύψει τις βασικές, καθημερινές του ανάγκες, σε τροφή.

 

#ΟΚΑΑ_μία_εταιρία_του_Υπερταμείου #χορηγία_τροφίμων

Ροή ειδήσεων

Advertisement