Connect with us

Πολιτισμός

«3 του Σεπτέμβρη 1843– Μακρυγιάννης»-Αύριο ο συγκλονιστικός μονόλογος με τον Θοδωρή Προκοπίου στο ρόλο του Γιάννη Φέστα

Published

on

Στο πλαίσιο των φετινών «Πρωτοκλητείων» το νέο θεατρικό έργο του Θανάση Σκρουμπέλου, με θέμα τον Στρατηγό Μακρυγιάννη και την λαϊκή εξέγερση της 3ης Σεπτέμβρη 1843, έρχεται στον Πολυχώρο Πολυχώρο Πολιτισμού Μηχανουργείο (Ευμήλου 2-4) αύριο στις 8 μ.μ.

Ένας συγκλονιστικός μονόλογος μέσα από τα γεγονότα της τρεις του Σεπτέμβρη 1843 με τον Θοδωρή Προκοπίου στο ρόλο του Γιάννη Φέστα.
ΤΟ ΕΡΓΟ
Τρεις του Σεπτέμβρη 1843…
Η λαϊκή εξέγερση και απαίτηση για Σύνταγμα, υποχρεώνει τον Όθωνα να δεχτεί την παραχώρησή του. Ο Γιάννης Φέστας, ψυχοπαίδι του Μακρυγιάννη, διηγείται την πορεία προς το παλάτι, εκεί που ο λαός θα υποχρεώσει τον Όθωνα να υπογράψει το Σύνταγμα… Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας, ανακαλεί γεγονότα που έζησε, ένοιωσε, πόνεσε, μάτωσε δίπλα στον Στρατηγό!
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: Θανάσης Σκρουμπέλος. Σκηνοθεσία: Νίκος Γκεσούλης. Μουσική: Γιώργος Βαρσαμάκης. Σκηνικό – Κοστούμι: Ματίνα Γεωργά. Διεύθυνση φωτογραφίας / Video παράστασης – Trailer / Φωτογραφίες: Γιάννης Σαρηγιάννης. Αφίσα – πρόγραμμα παράστασης: Ρένα Καλογερή. Τεχνική επεξεργασία ήχου: Nest Studio / Νίκος Μενεμενόγλου.
Τιμή εισιτηρίου: 10 κανονικό, 8 ευρώ μειωμένο – ομαδικό άνω των 7 ατόμων.
Τηλ επικοινωνίας για πληροφορίες και προπώληση 6937492516.

Ροή ειδήσεων

Advertisement