Κυριακή 21 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κασσελάκης: Δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση από την ομάδα Αχτσιόγλου, άρα θεωρώ ότι παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ως «ευχάριστη εξέλιξη» χαρακτήρισε το γεγονός ότι η τάση «6 συν 6» υπό την Έφη Αχτσιόγλου δεν έχει αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο νέος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας από το βήμα του 7ου Thessaloniki Summit.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στην εσωκομματική κρίση, δήλωσε ότι όλοι κρίνονται «δείχνοντας» και προς την πλευρά του Παύλου Πολάκη, τάχθηκε υπέρ της υγιούς επιχειρηματικότητας και χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη «στυγνό», εγκαλώντας τον ότι εφαρμόζει οριζόντια μέτρα, με αφορμή το σχέδιο νόμου για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών.

Επιστροφή στους «νοικοκυραίους»

Απαντώντας αναφορικά με το νέο που ο ίδιος κομίζει στην πολιτική ζωή, ο κ. Κασσελάκης απάντησε πως «είναι μία επιστροφή στην αν μου επιτρέψεις να το πω έτσι στην παλιά νοικοκυρεμένη Ελλάδα», υπενθυμίζοντας ότι οι «πρώτες προτάσεις που έκανα όταν κατέθεσα τη δικιά μου πολιτική πρόταση στην κρίση του κοινού ήταν για την κατάργηση των ασυλιών. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε πολίτες δύο κατηγοριών στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement