Connect with us

Παναχαϊκή

Ανεβασμένη ψυχολογία, θέλει νίκη κόντρα στον Διαγόρα

Published

on

 

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της μπαίνει από σήμερα η Παναχαϊκή, καθώς την προσεχή Κυριακή φιλοξενεί στο γήπεδό της τον Διαγόρα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2.

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο τα δύο θετικά αποτελέσματα που πήρε η κοκκινόμαυρη ομάδα από Ιωνικό και Τηλυκράτη στην Λευκάδα, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία των παικτών αλλά και των υπόλοιπων μελών στο τιμ και θέλουν απέναντι στους Ροδίτες να φτάσουν στη νίκη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ

Εάν επιτύχουν αυτό το αποτέλεσμα, που έχουν κατά νου, θα έχουν κάνει μεγάλο και σημαντικό βήμα προς τα πάνω και θα δουν με διαφορετικό μάτι τη συνέχεια του εν λόγω πρωταθλήματος στο οποίο και συμμετέχουν.

«ΔΟΥΛΕΥΕΙ» ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Ο προπονητής Γιάννης Τάτσης από την μεριά του «δουλεύει» επάνω στον αντίπαλο, έχει δει μαζί με τους συνεργάτες του τις όποιες αδυναμίες έχει και θα μπει στην διαδικασία να τις αναλύσει με τους παίκτες, προκειμένου να καταφέρουν να φτάσει στο πολυπόθητο «τρίποντο».

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ «ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ» ΚΑΠΟΙΟΥΣ

Παράλληλα αυτό το διάστημα των τριών και κάτι εβδομάδων έχει σχηματίσει άποψη για τους παίκτες του και ήδη ετοιμάζεται να «κοκκινήσει» κάποιους. Στον αντίποδα, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν και μετά τον Δεκέμβριο και ανάμεσά τους συγκαταλέγεται ο έμπειρος Νάστος, που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να φορά την κοκκινόμαυρη φανέλα, καθώς θεωρείται παίκτης που παρακινεί τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, προκειμένου να βγάλουν πάθος στα παιχνίδια πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να βγάζει ένταση στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα θεωρηθεί έκπληξη η παραμονή του Κώστα Αποστολόπουλου ο οποίος έως τώρα δεν έχει προσφέρει αυτά που θα περίμεναν άπαντες στην κοκκινόμαυρη ομάδα. Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με τον Ηπειρώτη στην καταγωγή να μην υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα τον τραυματία Κούτσια και τον τιμωρημένο Γκανσιέρα, ενώ μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων ο Ανθουλάκης.

Ο ΑΛΙΑΓΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΟΡΑ

Ο Αριστείδης Αλιάγας του συνδέσμου διαιτητών Δυτικής Αττικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Διαγόρα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή (15:00) στο γήπεδο Αγυιάς. Βοηθούς θα έχει τους Χρήστο Μπάλα από τον σύνδεσμο διαιτητών Τρικάλων, Παναγιώτη Σπηλιώτη από τον σύνδεσμο διαιτητών Κορίνθου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Φίτσας του συνδέσμου διαιτητών Πρέβεζας-Λευκάδας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κωνσταντίνος Δάλλας Ηπείρου. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: 25/11, 15:00: Athens Kallithea-Τηλυκράτης: Τσακάλης (Ηλείας), Ιωνικός-Παναθηναϊκός Β: Κουκουράκης (Χανίων). 26/11, 15:00: Χανιά-Αιγάλεω: Ρεντίφης (Αν. Αττικής), Ηλιούπολη-Γιούχτας: Συντόρης (Θεσπρωτίας). 17:00: Ολυμπιακός Β-Καλαμάτα: Βλάχος (Αν. Αττικής).

*Νέο εξώδικο απέστειλε η διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λίγκα 2 στην ΕΡΤ, αξιώνοντας το ποσό των 2.735.000 ευρώ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, αλλά και 600 χιλιάδες ευρώ για το μπόνους κατάταξης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement