Connect with us

Παναχαϊκή

Δ. ΚΑΤΡΙΜΠΟΥΖΑΣ: “Υπομονή και πίστη στο μοντέλο μας”

Published

on

Η Παναχαϊκή μετέχει στο πρωτάθλημα της Super league 1 στην κατηγορία Κ15, δηλαδή παιδιών που γεννήθηκαν το 2009 και το 2010. Αύριο, Σάββατο (2/12), στις 11.30 στο γήπεδο των Προσφυγικών, η ομάδα του Δημήτρη Κατριμπούζα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της ΑΕΚ.
Μιλώντας για τον τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου τμήματος και τους στόχους του ίδιου αλλά και του συνόλου, ο Δημήτρης Κατριμπούζας (φωτογραφία ανάρτησης) μίλησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου.
Προσωπικός μου στόχος:
«Η πιο αξιόπιστη επένδυση είναι οι αθλητές μας, οι αυριανοί πρωταθλητές της ζωής και του αθλητισμού. Είναι αυτά τα παιδιά που βρίσκονται δίπλα μας και ανάμεσά μας και που θα πρέπει να περάσουμε στο DNA τους την πίστη, την αφοσίωση, την εκπαίδευση, την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό, την νίκη και το ευ αγωνίζεσθαι.
Δουλεύω με γνώση και ένταση με τις αναπτυξιακές ηλικίες, με στόχο οι αθλητές μας να αποκτήσουν α. τις κατάλληλες δεξιότητες για να προσεγγίσουν τους στόχους τους ως ποδοσφαιριστές και β. το ψυχικό αλλά και σωματικό σθένος, δηλώνοντας «παρών» στις απαιτητικές συνθήκες του πρωταθλητισμού.
Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμένα είναι η απόκτηση νέων γνώσεων και εμπειριών, η συνεχής εξέλιξη και η υιοθέτηση νέων μεθόδων και τεχνικών που θα δώσουν στους αθλητές μας και στην προσπάθειά τους, τα απαιτούμενα συγκριτικά πλεονεκτήματα».
Ομαδικός στόχος :
«Το Πατραϊκό ποδόσφαιρό υποδομών προάγεται όταν η Παναχαϊκή μας δίνει την δυνατότητα σε αθλητές γεννημένους το 2009 και το 2010 να μετέχουν στο επίσημο πρωτάθλημα υποδομών της χώρας την Superleague1 . Για αυτόν λοιπόν τον λόγο δώσαμε την δυνατότητα στους αθλητές της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών της Superleague 1 στην κατηγορία Κ15.
Για να γίνει όλο αυτό το πρότζεκτ πραγματικότητα όλος ο οργανισμός της ΠΑΕ Παναχαϊκής και η ακαδημία της, με πρωτεργάτη τον κύριο Στάθη Τσαρτόλια, δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα.
Το πρωτάθλημα αυτό είναι μια ανταγωνιστική διοργάνωση και η ομάδα μας μετέχει στον Α όμιλο με τις ομάδες του Παναθηναϊκού, του Αστέρα Τρίπολης, της ΑΕΚ, του Ατρομήτου, του Πανιωνίου και του ΟΦΗ.
Τα παιχνίδια είναι διπλά και μετά το τέλος του πρώτου γύρου – και με βάση την βαθμολογία – οι αγωνιστικές θα συνεχίσουν σε έναν δεύτερο κύκλο παιχνιδιών μέχρι τα playoff του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να έχουμε την δυνατότητα την επόμενη αγωνιστική χρονιά να συμμετέχουμε με δυο ηλικίες σε αυτό το πρωτάθλημα, την Κ15 και την Κ17.
Ο προγραμματισμός στις αναπτυξιακές ηλικίες θα πρέπει να είναι μακροχρόνιος, να έχει όλος ο οργανισμός ξεκάθαρη φιλοσοφία, να έχουμε υπομονή, εργατικότητα και πίστη στο μοντέλο μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement