Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Έχει επικίνδυνη αποστολή

Published

on

 

Η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για το παιχνίδι στην Καλαμάτα που θα θυμίσει ντέρμπι από τα… παλιά

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Επικίνδυνη αποστολή έχει η Παναχαϊκή την προσεχή Κυριακή, καθώς φιλοξενείται στην Καλαμάτα από την ομώνυμη ομάδα και πλέον το μυαλό όλων είναι στραμμένο σε αυτή την αναμέτρηση, που θα θυμίσει ντέρμπι από τα… παλιά.

Οι δύο αντίπαλοι συναντώνται αρκετά χρόνια αγωνιζόμενοι στα Εθνικά πρωταθλήματα και το παιχνίδι που έρχεται είναι κομβικό και για τους δύο συλλόγους, καθώς η κάθε μια ομάδα θέλει τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Ο προπονητής της κοκκινόμαυρης ομάδας Γιάννης Τάτσης έχει ήδη αρχίσει να κατασκοπεύει την αντίπαλό του και θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει τόσο με τους συνεργάτες του, όσο και με τους παίκτες του, αναλύοντάς τους την Καλαμάτα και ποιες αδυναμίες έχει.

«ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΑΝ» ΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ Κ19

Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές «ξεμούδιασαν», δίνοντας φιλικό παιχνίδι με την Κ19 με το δελτίο τύπου της ΠΑΕ να αναφέρει: «Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την ομάδα Κ19 περιελάμβανε η σημερινή πρωινή προπόνηση της Παναχαϊκής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Οι παίκτες του Γιάννη Τάτση προετοιμάζονται για τον αγώνα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό γήπεδο της Καλαμάτας με αντίπαλο την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super league 2. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Νίκος Μασούρας που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και είναι αβέβαιη η συμμετοχή του στον κυριακάτικο αγώνα όπως και αυτή του Μούλντερ».

 Η Κ15 ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ

Τέλος, οι πιτσιρικάδες της Κ15 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1, όπου συμμετέχουν και για την 6η αγωνιστική, θα τεθούν αύριο αντιμέτωποι με την ΑΕΚ, την οποία και θα υποδεχτούν στις 12:30 στο γήπεδο των Προσφυγικών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement