Connect with us

Εκπαίδευση

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Βαρβάρας-Από σήμερα το απόγευμα ο εορτασμός και κορυφώνεται μεθαύριο με την αρχιερατική θεία λειτουργία

Published

on

Ξεκινούν σήμερα και κορυφώνονται αύριο οι τριήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της μνήμης της μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας του Πυροβολικού και του Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου στην ενορία της Αγίας Βαρβάρας στην Πάτρα.

Ειδικότερα, σήμερα στις 6 μ. μ. θα τελεστεί εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος υπό του Αρχιμανδρίτου Αρτεμίου Αργυροπούλου, Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, ενώ στις 10 το βράδυ θα ξεκινήσει η ιερά αγρυπνία στην οποία θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει ο Αρχιμανδρίτης Προκόπιος Κόρδας.
Αύριο, ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική θεία Λειτουργία, στην οποία θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.
Το βράδυ της Δευτέρας θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός επί της εορτής του Οσίου Σάββα, μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος υπό του Αρχιμανδρίτου Ανδρέου Θεοδωράτου.
Το πρωί της Τρίτης(7-10 π.μ.), ανήμερα της εορτής θα τελεστεί αρχιερατική θεία λειτουργία και θείου κηρύγματος υπό του Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement