Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τραγική κατάληξη – Εντοπίστηκε από τους άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. πάνω από την Άρλα

Published

on

Νεότερη ενημέρωση: Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και με συντονισμένες κινήσεις εντόπισαν τον απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς τις αισθήσεις τους σε αμπελώνα χωρίς τις αισθήσεις του λίγα μέτρα μακριά από το όχημά του, πάνω από το χωριό Άρλα της Δυτικής Αχαΐας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημά του βρέθηκε ακινητοποιημένο σε κακοτράχαλο σημείο και μετά από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκε ο 61χρονος χωρίς να φέρει κακώσεις, αλλά χωρίς να έχει αισθήσεις.

Πρώτη ενημέρωση:
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της Κυριακής από την ευρύτερη περιοχή της Αιγιάλειας.

Ο συνταξιούχος αξιωματικός επέβαινε σε όχημα τύπου μερσεντές χρώματος μαύρου, είχε το κινητό του τηλέφωνο μαζί και σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο στίγμα του βρέθηκε στην περιοχή Αστέρι του δήμου Ερυμάνθου, εκεί που επικεντρώνονται οι έρευνες αυτήν την ώρα.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν αξιωματικοί της 6ης ΕΜΑΚ μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Τζόρνταν, αστυνομικοί, πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ “σηκώθηκαν” και drones.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement