Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέα παράσταση διαμαρτυρίας χθες το πρωί στα σκαλοπάτια του Δικαστικού Μεγάρου από τους δικηγόρους της Πάτρας

«Δεν θα …περάσει»

Published

on

 

 

Σε νέα δυναμική κινητοποίηση πραγματοποίησαν χθες για δεύτερη συνεχή οι δικηγόροι της Πάτρας αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Για μισή και πλέον ώρα οι δικηγόροι της Πάτρας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αντίθεσης στις διατάξεις του φορολογικού νομοσχεδίου, με συνθήματα, μουσικές και πανό.

Μετά από τα συνθήματα οργής σε βάρος της κυβέρνησης που ακούστηκαν προχθές από τα χείλη των δικηγόρων της Πάτρας, χθες την σκυτάλη πήραν οι σημειολογικές αναφορές με το «Δεν θα περάσει» ανά χείρας και τα πανό διαμαρτυρίας που οδηγούν σε αφανισμό τους μικρούς για να ενισχυθούν οι δυνατοί.

Θ. ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ: «ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ»

Ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Θεοφάνης Παπαναγιωτάκης ανέφερε σε δηλώσεις του πως «συνεχίζουμε μέχρι τέλους τον αγώνα μας ενάντια σε ένα άδικο νομοσχέδιο, το οποίο συνταγματικά επισφαλές όπως ανέδειξε το πόρισμα της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής και οδηγεί στον αφανισμό της μεσαίας τάξης των συναδέλφων μας και των ελευθέρων επαγγελματιών. Η κυβέρνηση μας εξομοιώνει με τους μισθωτούς και την καλούμε να υποχωρήσει καθώς θα οδηγήσει στην εξαθλίωση».

Χθες η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας στην οποία μετέχει και ο πρόεδρος του ΔΣΠ Θάνος Ζούπας βρέθηκε στην Βουλή και είχαν επαφές με βουλευτές σε μια ύστατη προσπάθεια για να μην περάσουν αυτά τα «άδικα μέτρα φορολόγησης».

Σήμερα θα συνεδριάσει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για να αποφασίσει για τα επόμενα βήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πατρινοί δικηγόροι συνεχίζουν την αποχή τους μέχρι και τη Δευτέρα οπότε θα συνεδριάσει η γενική συνέλευση για να επανακαθορίσει τη στάση της.

ΕΛΕΝΗ Α. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement