Connect with us

Ελλάδα

Εκλογές στο σπιράλ-Την Κυριακή τα μέλη της παράταξης εκλέγουν τη νέα Πολιτική Γραμματεία

Published

on

Τα μέλη της δημοτικής παράταξης σπιράλ θα προσέλθουν στις κάλπες μεθαύριο Κυριακή, προκειμένου να εκλέξουν τα νέα όργανα, όπως ορίζει το σχετικό Καταστατικό.

Θα ψηφιστεί η νέα Πολιτική Γραμματεία της περιόδου 2024-2025 (αποτελούμενη από Γραμματέα και 5 μέλη) και η αντίστοιχη Εξελεγκτική Επιτροπή, ενώ οι ψηφοφόροι καλούνται να επικαιροποιήσουν την εμπιστοσύνη τους στον Πέτρο Ψωμά να ηγηθεί της παράταξης ως επικεφαλής και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως το σπιράλ ιδρύθηκε το 2019, όποτε και συμμετείχε για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Πατρέων, αποσπώντας το 6,4% των ψήφων. Ακολούθησε Ιδρυτικό Συνέδριο της παράταξης και έκτοτε, ανά διετία, τα μέλη ψηφίζουν για τα όργανα που θα τους εκπροσωπούν. Έχουν προηγηθεί αντίστοιχες εσωπαραταξιακές εκλογές τον Δεκέμβριο του 2019 και τον Δεκέμβριο του 2021.

Το σπιράλ συμμετείχε και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές της Πάτρας, με υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Ψωμά και επίδοση στο 14,8%.

Οι εκλογές της Κυριακής θα διεξαχθούν στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, στην Πλατεία Γεωργίου και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα από τα σχεδόν 600 μέλη της παράταξης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement