Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ: «Μαλλιά κουβάρια» στην κλινική

Published

on

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ

«Μαλλιά κουβάρια» στην παιδιατρική κλινική

 

Σκηνές… απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου με τη μητέρα ενός παιδιού να τα βάζει με μία νοσηλεύτρια, η οποία αν μη τι άλλο… έκανε ότι μπορούσε. Η μητέρα που παρέμενε στο Νοσοκομείο κοντά στο νοσηλευόμενο παιδί της ήταν σε έξαλλη κατάσταση και μάλιστα οι φωνές της ακούγονταν… σε πολλά από τα δωμάτια νοσηλείας. Αν και το επεισόδιο έγινε μέσα σε θάλαμο, άλλοι γονείς άκουγαν τις φωνές και κάποιος ισχυρίστηκε μιλώντας στην «Γνώμη» ότι η μητέρα ενδέχεται να προπηλάκισε την νοσηλεύτρια. «Τρόμαξαν και τα παιδιά μας. Κάποια ξύπνησαν κιόλας από τις φωνές» δηλώνει γονέας άλλου παιδιού που επίσης νοσηλεύεται.

 

Στο μεταξύ αίσθηση προκάλεσε το προ ημερών δημοσίευμα της «Γνώμης» για το επεισόδιο στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» μεταξύ γιατρού και 65χρονης συνοδού ασθενούς.  Να θυμίσουμε ότι προ τριών μηνών είχε σημειωθεί επίθεση από  μια συνοδό ασθενούς σε νοσηλεύτρια στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας»! Μάλιστα έγινε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για τη διερεύνηση των συνθηκών του περιστατικού! Η γυναίκα επισκέφθηκε τον πατέρα της, που νοσηλευόταν στην μονάδα εμφραγμάτων. Φεύγοντας, συνάντησε στο διάδρομο τη νοσηλεύτρια, την οποία φέρεται να γνώριζε και τότε, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, την έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να την χαστουκίζει, για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο.

 

Και πριν καιρό εξαγριωμένοι ρομά που περίμεναν να εξετασθεί συγγενικό τους πρόσωπο, πήδηξαν από τα παράθυρα μέσα στον χώρο των εξωτερικών ιατρείων για να τα βάλουν με γιατρό τον  οποίον είχαν ήδη… στοχοποιήσει!

Ροή ειδήσεων

Advertisement