Connect with us

Ελλάδα

Νεκρός 35χρονος σε εργοτάξιο

Published

on

Τραγωδία στο Ρέθυμνο το πρωί του Σαββάτου καθώς ένας 35χρονος έχασε τη ζωή του μέσα στο εργοτάξιο ανάπλασης στην περιοχή Ατσιπόπουλου όταν άγνωστο πως, χτυπήθηκε από σκαφτικό μηχάνημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 35χρονος άνδρας ήταν από την Αθήνα και ήταν συγγενής της οικογένειας του αναδόχου.

Λάθος χειρισμός του σκαφτικού μηχανήματος

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, Κώστας Νικολιδάκης, μιλώντας στο τοπικό μέσο ενημέρωσης, ανέφερε πως από λάθος χειρισμό, το μηχάνημα γύρισε απότομα σε λάθος κατεύθυνση και σκότωσε τον 35χρονο. Ο χειριστής του μοιραίου μηχανήματος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του προέδρου του ΕΚΡ, φέρεται να είναι επίσης συγγενής του αναδόχου αλλά και του νεκρού.

Ο ίδιος, ανέφερε πως δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν πρόκειται για εργατικό δυστύχημα καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν ο νεκρός εργαζόταν στο εργοτάξιο ή βρισκόταν στην Κρήτη για να δει τους συγγενείς που βρίσκονταν στο εργοτάξιο.

Προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη

Η υπόθεση και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χειριστής συνελήφθη και καταθέτει για όσα συνέβησαν. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement