Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με δοξολογία και ανταλλαγή ευχών το νέο έτος-Στην Ευαγγελίστρια η θεία λειτουργία για το νέο έτος και στη συνέχεια κοπή βασιλόπιτας στον Δήμο Πατρέων και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Published

on

Με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών για τον καινούργιο χρόνο και ανταλλαγή ευχών, θα ξεκινήσει η νέα χρονιά, 2024 για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σήμερα Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωί, θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών για τον καινούργιο χρόνο, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στις 11.30 το πρωί καλεί τους πολίτες στο Δημαρχείο, για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και ανταλλαγής ευχών. Ακολούθως στις 12.30 το μεσημέρι, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης θα ανταλλάξει ευχές για την Πρωτοχρονιά, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής, ισόγειο), στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου.
Να σημειωθεί πως στη δοξολογία έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement