Connect with us

Ελλάδα

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Αύριο και πάλι στα δικαστήρια ο 51χρονος για το μαχαίρι

Published

on

Συνεχίζεται η αγωνία για την οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι η οποία αναμένει απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα για το πού είναι ο άνθρωπός τους.

Την ίδια στιγμή, ο 51χρονος ο οποίος είδε για τελευταία φορά τον 31χρονο και είναι προσωπικός φίλος της οικογένειας και συνεργάτης, αρχικά κλήθηκε να δώσει πληροφορίες για την εξαφάνιση και στη συνέχεια συνελήφθη γιατί είχε πάνω του ένα μαχαίρι.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (8/1) ο 51χρονος πήρε αναβολή και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στα δικαστήρια προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση, ενώ αναμένεται να καταθέσει και φίλος του ο οποίος ήταν μαζί του για κυνήγι στην Κλεπά της ορεινής Ναυπακτίας.

Ο 51χρονος κρεοπώλης στο επάγγελμα είχε συναλλαγές με την οικογένεια του Μπάμπη που δραστηριοποιείται στην κτηνοτροφία ενώ κάποιες φορές τον συνόδευε στο κυνήγι.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο καιρό, ο 51χρονος είχε ζητήσει από τον 31χρονο ένα δάνειο, ύψους 17.000 ευρώ, για μια εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.

Ωστόσο, οι μήνες περνούσαν χωρίς ο 51χρονος να του επιστρέφει τα χρήματα. Όταν ο Μπάμπης ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων με τους δικούς του, είχε αποφασίσει να ζητήσει πίσω τα δανεικά. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος, σχεδίαζε να του κάνει κουβέντα για τα χρήματα στο κυνήγι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement