Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τι ερευνά η ασφάλεια με αφορμή τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου: Φόνος και υπόθεση τοκογλυφίας!

Published

on

Τα ερωτηματικά για τον φόνο στο Μεσολόγγι πολλά. Και ενώ ο κρεοπώλης που κατηγορείται για το φονικό ετοιμάζεται να απολογηθεί σήμερα, η Αστυνομία δεν έχει σταματήσει τις έρευνες θεωρώντας ότι η υπόθεση είναι πολύπλοκη. Και ίσως από αυτήν αναδειχθεί άλλη μία που έχει σχέση με τοκογλυφίες και άλλες παράνομες πράξεις που πιθανόν να φθάνουν μέχρι και την Αρχαιοκαπηλία αλλά και διακίνηση ναρκωτικών στην οποία εμπλέκονται άλλα πρόσωπα από το περιβάλλον τόσο του 31χρονου αγνοούμενου, όσο και του κατηγορούμενου 50χρονου κρεοπώλη. Ας μην ξεχνάμε ότι τέσσερα άτομα έχουν ήδη καταθέσει, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει προσαγωγές, ενώ από την άλλη πλευρά το Μεσολόγγι γνωρίζει καλά τι συνέβαινε και «βοά»!

Στο μεταξύ οι τοξικολογικές εξετάσεις του χασάπη, βγήκαν «καθαρές» κι αυτό έχει τη δική του σημασία, καθώς από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως έκανε χρήση ουσιών, όταν άφησε τον Μπάμπη και γι’ αυτό και δήθεν δεν μπορούσε να θυμηθεί τις κινήσεις που έκανε και τα μηνύματα που έστειλε. Ο 50χρονος υποστήριξε πως το ίδιο βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου είχε κάνει χρήση ουσιών, ωστόσο από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών βγήκε πως ήταν «καθαρός». Εκεί στο σημείο που χάθηκε ο Μπάμπης, υπάρχει κεραία κινητής τηλεφωνίας. «Να παρακαλέσω, υπάρχει κεραία κινητής τηλεφωνίας, να ερευνηθούν άλλα τηλέφωνα, μήπως είναι και κάποιος άλλος μαζί του και έχουν κάνει κάτι στον Μπάμπη», είπε η αδερφή του Χριστίνα. Από τις 4 Ιανουάριου, οπότε και τα ίχνη του Μπάμπη χάθηκαν, ο κρεοπώλης έχει πέσει σε απανωτές αντιφάσεις. Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης κρατά από την αρχή σκληρή στάση και αρνείται τα πάντα. Ο 50χρονος βρίσκεται υπό αστυνομική κράτηση σε άλλο αστυνομικό τμήμα του νομού Αιτωλοακαρνανίας για την ασφάλειά του και σήμερα  θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή στο Μεσολόγγι.

Η αδελφή του Μπάμπη είναι αποκαλυπτική: «To μοναδικό που πήρε είναι το όπλο του. Ίσως πήγαινε να πάρει τα χρήματα που του χρωστούσε και πήρε το όπλο για προστασία», δήλωσε! Ένα σενάριο που εξετάζουν οι αρχές, είναι ο Μπάμπης να δολοφονήθηκε με το ίδιο του το όπλο. Και φυσικά ο δράστης στη συνέχεια να πέταξε κάπου ή να έθαψε, πτώμα και όπλο.

Η Χριστίνα Κούτσικου επιμένει: «Θεωρώ ότι τα οφειλόμενα χρήματα είναι το μοναδικό κίνητρο στην υπόθεση και πιστεύω ότι και κάποιοι άλλοι ξέρουν αλλά δε μιλάνε», ανέφερε.

Φανερά φορτισμένη, είπε πως δε θα συγχωρέσει τον αδερφό της που δεν της είχε πει κάτι για το χρηματικό ποσό που είχε δώσει. «Ίσως θα είχα προλάβει αυτό που έγινε αν μου το χε πει. Σίγουρα θα του έλεγα κάτι και δε θα το άφηνα να περάσει έτσι».

 

Όπως αποκάλυψε φίλος του Μπάμπη, «το τελευταίο διάστημα ήταν σκεπτικός, τον “έτρωγε” αυτό με τα χρήματα που είχε δανείσει. Αυτός ο κρεοπώλης, του είχε πει ότι θα πάρει τα χρήματα. Του είχε δώσει 10.000 πέρυσι την Πρωτοχρονιά. Το δεύτερο ποσό που του είχε δώσει, επειδή τον έκραξα εγώ τότε, άργησε να μου το πει», λέει χαρακτηριστικά.

ΓΝΩΜΗ

Ροή ειδήσεων

Advertisement