Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνταξιοδοτήθηκε ο Σπύρος Κουλουφάκος

Published

on

Την χρονιά που πέρασε έκλεισε ο κύκλος της 40ετούς υπηρεσιακής του διαδρομής προφέροντας τις υπηρεσίες του στην Δικαιοσύνη.

Ο λόγος για τον δικαστικό υπάλληλο Σπύρο Κουλουφάκο, επί σειρά ετών προϊστάμενο της γραμματείας του Ποινικού Τμήματος του Εφετείου Πατρών, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε.

Με πολλές ώρες εργασίες, εκτός ωραρίου, όπως όλοι οι συνάδελφοί του, και έχοντας άριστη συνεργασία με τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, με τις υπηρεσίες που έρχονταν σε επαφή καθημερινά, αλλά και με τους δικηγόρους που συναλλάσσονταν σε καθημερινή βάση, ο Σπύρος Κουλουφάκος με εντιμότητα, εργατικότητα και με το χάρισμα της αμεσότητας της επικοινωνίας, άφησε το στίγμα του στην υπηρεσία του.

Σταθμοί της υπηρεσιακής του διαδρομής ήταν το Πρωτοδικείο Αιγίου στο οποίο υπηρέτησε για 8 χρόνια, το Πταισματοδικείο Πατρών που εργάστηκε επί 13 χρόνια, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας, το Εφετείο Πατρών από το 2006 και η Γραμματεία του Ποινικού Τμήμα του Εφετείου Πατρών που υπηρέτησε από το 2011 μέχρι και το 2023 οπότε και ανέλαβε χρέη προϊσταμένου.

Ο ίδιος, από την πλευρά του. ευχαριστεί όλους όσοι συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια υπηρετώντας την Δικαιοσύνη και εύχεται μια καλή και δημιουργική χρονιά με καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους συναδέλφους του, γεγονός που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στους πολίτες και στην κοινωνία.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement