Connect with us

Παναχαϊκή

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: Αντιμέτωπες με νέα προβλήματα

Published

on

Από το ένα άκρο πήγαμε στο άλλο, καθώς με τη νέα προκήρυξη δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα υποδομών στην Κ19 της Super League 2 δεν θα έχουν οι γεννηθέντες 2004.

Να θυμίσουμε το τραγελαφικό της προηγούμενης προκήρυξης ότι προέβλεπε συμμετοχή επαγγελματιών παικτών έως και 24 ετών. Η ΕΠΟ αντέδρασε αναγκάζοντας την διοργανώτρια αρχή να την αλλάξει δημιουργώντας εκ νέου προβλήματα στις ομάδες των υποδομών.

Στη μεγάλη κατηγορία δικαίωμα συμμετοχής έχουν στην αρχική 11άδα ένας 2003 και δύο 2004 και μπορεί να έχει η κάθε ομάδα και δύο 2004 στον πάγκο. Στη νέα προκήρυξη της Super League 2, οι 2004 πλέον δεν θα έχουν συμμετοχή πηγαίνοντας από το ένα άκρο στο άλλο.

Αυτό δημιουργεί εκ νέου πρόβλημα στις ομάδες των υποδομών καθώς υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2004. Αυτό σημαίνει είτε γίνονται επαγγελματίες, είτε πρέπει να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι υποχρεωτικό από την UEFA έτσι ώστε οι ΠΑΕ να πάρουν αδειοδότηση λαμβάνοντας και κάποια χρήματα, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπήρχε και γι’ αυτό το λόγο είναι απαξιωμένο τόσο από τις ΠΑΕ όσο και από τη διοργανώτρια αρχή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement